Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–1



Μετά από αμφίρροπο παιχνίδι, ο Κεραυνός νίκησε στην Ανθούσα την Ατλαντίδα με 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι υπερείχαν και πέτυχαν το γκολ της νίκης τους στο 12’. Από αμυντικό λάθος, βρέθηκε μέσα στην περιοχή με την μπάλλα ο έμπειρος Κακαράς, ο οποίος με σουτ σκοράρισε. Στο 30’ ο Κεραυνός είχε την ευκαιρία να πετύχει το 2-0 αλλά μετά από απόκρουση του Τοντισάκη σε σουτ του Βίλα, ο Μουσαράι έπιασε σουτ άουτ!
Στο δεύτερο 45άλεπτο η Ατλαντίς πήρε πρωτοβουλίες και στο 58’ ο Κάτσι βρέθηκε αμαρκάριστος στην άκρη της περιοχής αλλά το διαγώνιο σουτ που εξαπέλυσε έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Λίγο αργότερα (70’) οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη ευκαιρία να σκοράρουν αλλά αυτή την φορά το διαγώνιο σουτ του Μαργέτη απέκρουσε ο Τσούκας σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο πίεζε η Ατλαντίς για την ισοφάριση, που δεν ήλθε ποτέ! Όμως, στο 88’ έχασε τετ-α-τετ ο Κακαράς, όταν έφυγε μόνος σε αντεπίθεση αφού όλοι σχεδόν οι παίκτες της γηπεδούχου είχαν προωθηθεί…
Μέτριοι οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Γκόντα.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Τοντισάκης, Καββαδίας (82’ Κοτσώνης), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Κων. Παππάς, Καλφακάκος (46’ Αναστασίου), Καρακώστας (46’ Κάτσι), Μαυράκης (71’ Τσαδήμας), Καστής, Μαργέτης, Πανόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Τσούκας, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Τσίκλος, Ξένος, Δ. Λιούμης, Έλενας, Κακαράς, Μουσαράι (89’ Σότα), Βίλα, Ντάι (85’ Μπρότσι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money