Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 3–2



Σημαντικότατη ήταν η πρώτη νίκη της Λαυρεωτικής, που σημειώθηκε στο «Γ. Ραφιάς» επί της μαχητικής Μάχης Μαραθώνα με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 και 3-1 πριν φθάσουν στην δύσκολη επικράτηση…
Μόλις στο 2’ ο Μιχαηλίδης άνοιξε το σκορ (1-0) και φάνηκε ότι η Λαυρεωτική θα πετύχαινε κι άλλο γκολ καθώς η Μάχη είχε βγει όλη στην επίθεση και έμενε «ανοικτή» στα μετόπισθεν. Με την έναρξη του β’ μέρους (46’) ο Σαλίβερος πέτυχε σε αντεπίθεση το 2-0! Στο 55’ ο Μίχας μείωσε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (2-1). Αλλά στο 58’ πάλι ο Σαλίβερος έκανε δύο τα γκολ της διαφοράς (3-1). Οι συνεχείς εκατέρωθεν προσπάθειες, απέφεραν ένα ακόμη τέρμα για τους φιλοξενούμενους, στο 89’, με σκόρερ τον Λευτέρη Παπαδόπουλο (3-2).
Η νίκη των γηπεδούχων ήταν δίκαιη και τα σημαία δείχνουν ότι με την βελτίωση που έχει η Λαυρεωτική θα δημιουργήσει πολλές εκπλήξεις… Η Μάχη αργεί πολύ να μπει στο παιχνίδι κι αυτό της κοστίζει.
Διαιτητές: Φωστέρης – Σοφιάς, Χριστόπουλος. Απίστευτο: Ο διαιτητής έδειξε 11 κίτρινες κάρτες (3-8)!
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσείν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Κετέογλου (75’ Ζουμάς), Π. Βανγκέλι, Σαλίβερος, Ζατσελλάρι (87’ Φετολλάρι), Αντόνιο Μπάστος (85’ Χρήστου), Βελετάκος, Μιχαηλίδης (63’ Παπακωνσταντίνου).
ΜΑΧΗ (Φαράκος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε, Καρακοζίδης (73’ Φλώρος), Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Κοροβέσης, Νταή, Παρούσος (53’ Αναγνωστόπουλος), Μίχας (68’ Σιδέρης), Ελ. Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money