Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–2





Η ισοπαλία 2-2 σφράγισε τις προσπάθειες του Νικολακάκη και του Άρη Βούλας, στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου. Ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα, ισορροπημένο από πλευράς κατοχής μπάλλας, με πολλές χαμένες ευκαιρίες για κάθε πλευρά. Ο Νικολακάκης έπαιξε καλύτερα κατά διαστήματα και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Όμως, ο Άρης Βούλας βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να πάρει τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.
Στο 39’ ο Μαβίδης, μετά από εξαιρετική ενέργεια και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Κάρσο, άνοιξε το σκορ (1-0). Πολύ γρήγορα (41’) οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ που κέρδισε ο Μήτρος και ο ίδιος μετέτρεψε σε γκολ (1-1). Στο β’ μέρος (54’) ο Πάσσαρης με συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-1 υπέρ του Νικολακάκη. Όμως στο 61’ με δυνατή κεφαλιά του Βιδάλη μέσα από την περιοχή -ύστερα από κτύπημα φάουλ του Βελλή- ο Άρης Βούλας ισοφάρισε 2-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δαμιανίδη στο 88’, απευθείας με κόκκινη κάρτα, για εξύβριση αντιπάλου.
Διαιτητές: Ρεντίφης – Β. Τζαφόλιας, Χόικας. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (4-4) και ξέχασε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα…
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Κατσάνος, Δαμιανίδης, Τσαβουσιάν (62’ Σοφιάνοβ), Πάσσαρης, Νίκας (85’ Καβάσης), Βαφειάδης, Κουμουλίδης (71’ Νταγιάντας), Κων. Παπαδόπουλος, Πεΐδης, Μαβίδης, Μουκάνης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (70’ Χούντα), Βελλής, Πλίτσης, Βιδάλης (78’ Κωστόπουλος), Λιόσης, Κοτζάι, Μήτσιος (70’ Γιαννόπουλος), Σπυρόπουλος, Τρίμπος, Μήτρος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money