Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–2



Μ’ ένα γκολ στην αρχή κι ένα στο τέλος του αγώνα, ο αρκετά καλός Παλληνιακός πέρασε νικηφόρα (2-0) από τα Καλύβια, που πραγματοποίησαν καλή ομαδική εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον αέρα των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, αν και αμυντικά παρουσίασαν κενά που οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ανάλογη επιθετική ισχύ ώστε να τα εκμεταλλευθούν… Σημαντική νίκη για τον Παλληνιακό, σε ματς-«καμπή» καθώς συμπληρώθηκε το 1/3 του πρωταθλήματος. Τα Καλύβια έδειξαν χαρακτήρα και απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 1-0 μόλις στο 2’, όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ, ο Γεωργουδάκης πάσαρε με κεφαλιά στον Σάμιο, κι αυτός με ωραίο πλασέ σκόραρε. Το γκολ «έκοψε τα πόδια» των γηπεδούχων. Στο 33’ και στο 34’ ο Παλληνιακός είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες να αυξήσει την διαφορά του σκορ αλλά ο τερματοφύλακας Γαλανάκης και η άμυνα απέκρουσαν τα αλλεπάλληλα σουτ επιθετικών. Γενικά, οι πρωτοπόροι -στο διάστημα αυτό- κυριάρχησαν στο κέντρο, κι εκδήλωσαν πολλές επιθέσεις.
Στο β’ ημίχρονο ο αγώνας εξελίχθηκε με εναλλασσόμενη υπεροχή, κι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά με την ποιότητα των παικτών του ο Παλληνιακός παραλίγο σε αντεπιθέσεις να σκοράρει για δεύτερη φορά.
Στο 60’ ακυρώθηκε γκολ οφ-σάιντ του Γεωργουδάκη και στο 67’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ σε ακούσιο χέρι αμυντικού εντός περιοχής. Λίγο αργότερα (70’) ο Κυριόπουλος έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει (ο Φυλακτός τον νίκησε στο τετ-α-τετ) ενώ στο 80’ πάλι ζήτησαν πέναλτυ οι γηπεδούχοι (πιο πιθανό την φορά αυτή), για τράβηγμα εντός περιοχής του Κυριόπουλου…
Και καθώς τα Καλύβια είχαν βγει στην επίθεση για την ισοφάριση, στο 90’ ο Μουστόγιαννης έχασε τετ-α-τετ και στις καθυστερήσεις (92’) ο ίδιος (Μουστόγιαννης) βρέθηκε πάλι τετ-α-τετ και πλάσαρε αποτελεσματικά τον Γαλανάκη (2-0).
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Μήταρης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης Χρυσοχόου Πατσαούρας (65’ Δ. Οικονομίδης), Χριστόπουλος, Κετέογλου Χατζής (20’ λ.τρ. Πασκάλι), Χατζηστεφάνου, Ιω. Αλεξίου, Κυριόπουλος, Κάιδος, Αναστόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Ν. Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Ανδρίκος, Μαλάι, Χρυσάφης (70’ Ηρ. Αλεξίου), Σάμιος, Γεωργουδάκης (75’ Κετσετζόγλου), Καλιαμπάκας (90’ Τσιτοφώτος), Μπίτιλης (63’ Μουστόγιαννης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money