Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 1–0



Καλύτερος ο γηπεδούχος Σαρωνικός, νίκησε τον αρκετά καλό Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε σε αντεπίθεση ο Χαρίτος στο 20’, όταν ο Kρυεμάντι έδωσε μπροστινή μπαλλιά στον σκόρερ κι αυτός έτρεξε αρκετά μέτρα καταδιωκόμενος και τελικά πλάσαρε υποδειγματικά τον Σεϊντή (1-0).
Ο Χαρίτος έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες από καλή θέση για να σκοράρει (στο 50’ και στοπ 70’), με σημαντικότερη την δεύτερη, που πλάσαρε ανενόχλητος αλλά ο Σεϊντής απέκρουσε με ετοιμότητα.
Χωρίς τον Παπακωνσταντίνου και τον τραυματία Μαλατάνο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν σπουδαία απόδοση, αλλά διέθεταν αγωνιστικότητα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Μακρής, Περδίκης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Τ. Τσομπανάκης, Μεγαγιάννης, Στουραΐτης, Παπαγιάνι, Γκούτσε, Φ. Τσομπανάκης (85’ Κουφαλιάς), Χαρίτος, Κρυεμάντι, Κοτσίου (78’ Αθ. Τσούνης).
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεϊντής, Ελ. Γκιάτα (37’ Τζίκα), Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος (72’ Μαγγανιάρης), Σαρκίρης (60’ Βρέτος), Ουλής, Λόης, Τσεβάς, Κατσαντώνης, Σδράλιας (37’ Παπαθανασίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money