Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–1





Τα Καλύβια πήραν τον βαθμό που επιζητούσαν στο Μπογιάτι και ο τοπικός Ολυμπιακός δεν έφθασε στη νίκη ούτε αυτήν την αγωνιστική ως γηπεδούχος (έχει να νικήσει από την 2η αγωνιστική).
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο 13’ μετά από συνδυασμό και σκόρερ τον Ζουρούδη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και το παιχνίδι έγινε αμφίρροπο με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Όσο η ώρα περνούσε τα Καλύβια βελτιώνονταν και ο Ολυμπιακός δεν είχε αποτέλεσμα στις ενέργειές του. Έτσι, στο 63’ ήλθε η ισοφάριση με τον νεοεισελθόντα Χατζή (1-1). Οι αλλαγές και οι προσπάθειες των γηπεδούχων για κάτι καλύτερο δεν απέδωσαν.
Διαιτητές: Καρράς – Πολυχρονιάδης, Παπαδιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Παπαγεωργίου, Μπούμπας, Κατσέρης (76’ Μπαλόκας), Παπαντζίμας (85’ Παπιδάκης), Μαστρογιάννης (76’ Ράλλης), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Χρυσοχόου (78’ Οικονομίδης), Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Μπρότσι (46’ Αλεξίου), Πασκάλι (46’ Χατζής), Ντίνος, Κυριόπουλος, Χατζηστεφάνου, Αναστόπουλος (94’ Κοτλίδας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money