Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–0



Μέτριο θέαμα, εκνευρισμός και χαμένες ευκαιρίες, σ’ ένα παιχνίδι που έληξε 0-0. Οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τα διαστήματα που υπερείχαν. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν ευκαιρίες… Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε κάπως πιο δυνατά, αλλά μετά το 60’ ο Άρης ισορρόπησε. Στο 73’ από μπαλιά του Τρίμπου, ο Πλίτσης (έπαιξε μετά το 70’ ως σέντερ φορ) βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντογκοτάρι, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε προσωρινά, η μπάλλα έφθασε στον Μήτρο, που έδωσε πάλι στον Πλίτση το νέο σουτ του οποίου έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ. Πάντως, στο τέλος ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία να πάρει την νίκη αλλά ο Κάρσος απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Παπαγεωργίου.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Κουλοχέρης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (62’ λ.τρ. Βελλής), Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Μήτρος, Κοτζάι (70’ Σανσάρογλου), Σπυρόπουλος (76’ λ.τρ. Κωστόπουλος), Τρίμπος, Χούντα (68’ Μήτσιος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Μπερμπάντης (81’ Παπαγεωργίου), Μπούμπας, Μπαλόκας (75’ Κατσέρης), Παπαντζίμας (87’ Τσάγκος), Μαστρογιάννης (61’ Παπιδάκης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money