Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2–1



Ο Παθιακάκης νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου στην κοινή τους έδρα. Για τέταρτη συνεχή αγωνιστική ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη. Το παιχνίδι δεν ικανοποίησε ποιοτικά και κρίθηκε στη δύναμη των προσωπικών διεκδικήσεων.
Ο Ιορδανίδης με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ (1-0) στο 28’ αφού στο 17’ είχε ακυρωθεί γκολ του Κατσιγιάννη ως οφ-σάιντ.
Το 2-0 σημείωσε ο Κατσιγιάννης στο 65’, πάλι με κεφαλιά, ύστερα από προσπάθεια και σέντρα του Ρόμπολα. Ο Ολυμπιακός μείωσε στο 78’ με τον Ποστόλλι, σε πάσα του Ζουρούδη.
Ο Παθιακάκης έμεινε με 10 παίκτες στο 85’ λόγω αποβολής του Ιορδανίδη με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στο 92’ ο Μπούμπας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ με τον Μουλά (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στη φάση αυτή).
Διαιτητές: Μπερέτας – Γκόντα, Μανάλης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Φωτίκας, Β. Γερογιάννης (47’ Κασιόλας, 92’ Κωστένογλου), Ταμάμης, Σπαγής, Θεοδώρου, Ανεζύρης, Κατσιγιάννης (93’ Διαμαντόπουλος), Ιορδανίδης, Ρόμπολας (80’ Ντάσι), Αγγελίνας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Μπερμπάντης, Μπούμπας, Κατσέρης, Παπαντζίμας, Παπαγεωργίου, Ζουρούδης, Μπόσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money