Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0–0


Καλύτερα τα Γλυκά Νερά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον μέτριο Αστέρα Βάρης. Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλή αγωνιστική εικόνα και δημιούργησαν ευκαιρίες. Σε αντίθεση, ο Αστέρας δεν έπαιξε καλά και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στον τερματοφύλακά του Μαρινάκη, ο οποίος πραγματοποίησε τριπλή απόκρουση σε εκτέλεση πέναλτυ και σουτ που ακολούθησαν!
Στο 74’ έγινε η φάση του πέναλτυ. Με την υπόδειξη του β’ βοηθού, ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ για μαρκάρισμα εντός περιοχής του Μπουγατσιά. Περισσότερο το κέρδισε ο επιθετικός παρά το έκανε ο αμυντικός! Ο ίδιος ο Μπουγατσιάς, εκτέλεσε τη ποινή και ο Μαρινάκης απέκρουσε, όπως και σε κεφαλιά του Γεωργάκα μετά την πρώτη απόκρουση!
Τα Γλυκά Νερά απείλησαν και σε άλλες φάσεις αλλά ο Μαρινάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Αστέρας είχε ευκαιρία με κτύπημα φάουλ του Μίχου, που έστειλε την μπάλλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δ. Τζαφόλιας, Κουτζιακουτζίδης. Ο διαιτητής έδειξε 10 κίτρινες κάρτες (6-4).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Στίσι, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος (89’ Μπέντας), Μπουγατσιάς (80’ Μπελεβέτης), Γιουβανέλλης (64’ Γάσπαρης).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μαραγκός (75’ Τσακύρης), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος (87’ Παπαγεωργίου), Δ. Παπάζογλου (89’ Κριλής), Γκιέργκι (57’ Γιαμάς).
* Στιγμιότυπα του αγώνα και ξεχωριστά το πέναλτυ που απέκρουσε ο Μαρινάκης:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money