Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0-2

Κ

































Καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το Κρυονέρι, αφού εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο α’ ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 2-0 από τον Παμπαιανικό, μέσα στην Παιανία. Η πρεμιέρα του νέου τεχνικού του Κρυονερίου Δήμου Παπασωτηρίου, στέφθηκε από επιτυχία.
Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοσή τους στο β’ μέρος, χωρίς να καταφέρουν να σημειώσουν έστω ένα τέρμα, παρ’ ότι είχαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Μυρτάι στο 82’ και τον Σέλβια στο 84’.
Ο Παμπαιανικός με ένα 26χρονο, ένα 20χρονο και όλους τους άλλους παίκτες γεννημένους μεταξύ 1995 και 1998, παρουσίασε πολύ καλό σύνολο και είχε ένα καλό σουτ του Κατσαρού στο 21’, που αποκρούσθηκε από τον τερματοφύλακα. Όμως, το Κρυονέρι τους κέρδισε στη δύναμη.
Στο 35’ ο Χρυσικόπουλος «έσπασε» το τεχνητό οφ-σάιντ, άδειασε την άμυνα και με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, άνοιξε το σκορ (1-0).
Στο 39’ ο Αγγελόπουλος υπέπεσε σε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζερμπίνης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Καλοί οι διαιτητές Γιαλούρης, Παπαδιώτης και Κωνσταντόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Δημήτρουλας, Χατζής, Αγγελόπουλος (80’ Αζακάς), Παπασωτηρίου, Οικονομίδης (46’ Σέλβια), Mυρτάι, Λαλαούνης, Βύζας, Γκόμπλιας, Κατσαρός (62’ Τσεβάς).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Κυρλέσης, Καστρινός, Κολώτας, Κανταρέλλης, Χουζούρης (12’ λ.τρ. Κόλμπερ - Ελούνα Αμπέλε), Χαλίλι, Χρυσικόπουλος, Ευθυμιάδης (90’ Γεωργόπουλος), Μάλαϊ (87’ Θαν. Θανασούλης), Ζερμπίνης, Ρίζος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money