Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πανηγυρικό στιγμιότυπο παικτών του πρωτοπόρου Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου













ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 1–1
Η Δόξα Ποντίων παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο Συκάμινο, που προηγήθηκε (0-1) με γκολ του Ιωακείμ στο 43’. Ισοφάρισε (1-1) ο Σονίδης στο 58’. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 80’ ο Ιωακείμ από πλευράς φιλοξενουμένων ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μαβίδη στο 85’.
Ο διαιτητής Κορωνιάς ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα, κι άφησε το σκληρό παιχνίδι. Ως εκ θαύματος δεν είχαμε τραυματισμό κάποιου ή κάποιων παικτών… Οι βοηθοί (Μαλαμάς, Δουλγεράκης) επέβλεπαν τον διαιτητή (όπως και ο πρόεδρος της Ε.Δ Βαγγέλης Τσεβάς με τον Ηλία Μικρόπουλο, που παρολουθούσαν από την εξέδρα)!
ΔΟΞΑ Π.: Σοφιάνοβ, Μαρτζέλος, Χαλίμος, Ρούντος, Σιδηρόπουλος, Αθανασόπουλος, Χριστιανίδης (77’ Ντόνας), Τέγος (23’ Φέκος), Βρυθυμιάδης, Μαβίδης, Σονίδης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γκας (53’ Τσαλιαγκός), Καραμιχάλης, Γανούδης Φώτος (48’ Σακαράκας), Γαρυφάλλου, Τυροβόλης, Μαζαράκης, Μπάρο, Ιωακείμ, Παπαπάνου (75’ Παπαγάλος).

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 3–2
Ο Αυλώνας έκανε την ανατροπή κι επεβλήθη του αξιόμαχου Αετού Πικερμίου με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί 1-2 και η επικράτηση των γηπεδούχων απέκτησε μεγαλύτερη σημασία διότι επιτεύχθηκε με 9 παίκτες (έστω κι αν οι αντίπαλοι είχαν μείνει κι αυτοί 10)!
Το 1-0 πέτυχε ο Ελευθεριάδης στο 10’ και ισοφάρισε 1-1 στο 25’ ο Ιωάννου με απευθείας κτύπημα φάουλ. Στο 50’ ο Αετός πέτυχε το 1-2 με σουτ του Φρίγγη, ενώ στο 55’ απεβλήθη ο Ράπτης (έβρισε τον διαιτητή) κι άφησε τον Αυλώνα με 10 παίκτες.
Όμως, τα ψυχικά αποθέματα των γηπεδούχων έφεραν την ανατροπή! Αρχικά ισοφάρισαν 2-2 στο 70’ με σκόρερ τον Νάνο και στο 82’ σημείωσαν το 3-2 με τέρμα του Κούκκου.
Στο 85’ -σε φυσική διακοπή του αγώνα- υπήρξε ένταση, κι έγινε συμπλοκή παικτών των δύο ομάδων. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν ο Αγγελάκος του Αετού και ο σκόρερ Κούκκος του Αυλώνα. Καθοριστική για τον Αετό αποδείχθηκε η απουσία του έμπειρου Πικουλίδη…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κυριακόπουλος, Βάλλας.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης (40’ Βλάχος), Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Ελ. Πάντος, Ελευθεριάδης, Νακάι (92’ Πατσαβούρας), Κούκκος, Νάνος, Κούφο (46’ Ράπτης).
ΑΕΤΟΣ: Χατζόπουλος, Γιακουμέλος, Φράγκος, Κόρακας, Καλογραιάκης, Φρίγγης, Αλέφαντος, Αγγελάκος, Πέτσας (90’ Μήτσης), Κονταρίνης (61’ Ζαφειρόπουλος), Ιωάννου (82’ Τσίρκας).

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 2–4
Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ δύο φορές ο Φοίβος (1-0 και 2-1), όμως την νίκη πήρε τελικά η ΑΕ Μενιδίου, η οποία πέτυχε μέσα σε 10’ λεπτά 3 τέρματα (2-4) και ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα του παιχνιδιού!
Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς έγινε στο γήπεδο Βάρης, με τον γηπεδούχο Φοίβο να διατηρεί την υπεροχή μέχρι το 70’ που δέχθηκε την ισοφάριση 2-2. Μετά η ΑΕΜ κυριάρχησε και πήρε την εκτός έδρας νίκη, πετυχαίνοντας «εύκολα» γκολ.
Το 1-0 έκανε ο Μαντάς στο 25’ και στο 35’ ο Νάστος ισοφάρισε 1-1. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (40’) ο Λάβδας πέτυχε το 2-1, κι έστειλε στ’ αποδυτήρια τον Φοίβο προηγούμενο.
Στην αρχή του β’ μέρους δεν φαινόταν η εξέλιξη που υπήρξε! Ο Φοίβος εξακολουθούσε να είναι καλύτερος. Όμως, στο 70’ ήλθε η ισοφάριση (2-2) από τον νεοεισελθόντα Κωνσταντινίδη και χάλασε την ψυχολογία των γηπεδούχων ενώ ανέβασε στα ύψη εκείνη των φιλοξενουμένων. Στο 77’ ο Σούλα και στο 80’ πάλι ο Νάστος, διαμόρφωσαν το τελικό 2-4 και η ΑΕ Μενιδίου πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.
Διαιτητές: Λάμπρος – Πανούτσος, Κ. Κορωνιάς.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αργυρός, Μαντάς (70’ Αγάλου), Μπεκιάρης, Σώκος, Θεοδοσιάδης (46’ Αλεξανδρής), Ζησιμόπουλος, Χαντάντ (78’ Σαραντόπουλος), Λάβδας, Τσαξιρλής.
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Κολιπέτσας, Μαρκουτσάς (46’ Κωνσταντινίδης), Κορμπάκης, Καλαμιώτης, Κονιαβίτης, Ρούσσος, Σούλα, Νάστος, Βλάμης (60’ Παριανός), Νταλάνι, Ρεμούνδος (81’ Κάσσης).

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 0–3
Ο Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον Αμφιάραο, για το ποια από τις δύο είναι καλύτερη ομάδα! Έστω κι αν έπαιζε στο γήπεδό του, ο Αμφιάραος Καλάμου δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού… 
Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι πήραν την εδαφική υπεροχή και στο 7’ κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τριανταφύλλου (0-1).
Στο 14’ ο Ηλίας πέτυχε το 0-2 και ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν να είναι προετοιμασμένοι για …ανατροπές!
Στο β’ ημίχρονο (80’) ο νεοεισελθών Οικονόμου διαμόρφωσε το τελικό 0-3, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Πολυδενδρίου, στο τοπικό ντέρμπυ.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Ντόστης, Μπερέτας.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Πύρρος, Μελίδης (53’ Ρουμελιώτης), Τζαβέλας, Ν. Αντωνίου, Μανωλάς, Γ. Ράπτης, Απ. Νικολάου, Μαγγίνας, Κ. Αντωνίου (50’ Μώραλης), Ν. Ρἀπτης, Μίχας.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σαρκίρης, Μάζης (89’ Μπαλάφας), Ματζίρι, Καμάρας, Τσεβάς, Θεοδωρής, Γεώργας (23’ Σωτήρχος), Τζίκα, Ηλίας (75’ Οικονόμου), Τριανταφύλλου, Λόης.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 2–2
Μέτριο παιχνίδι αλλά με ενδιαφέρον λόγω της εναλλαγής του σκορ. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι (1-0) στο 39’ με σκόρερ τον Μηναδάκη αλλά οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (46’) ισοφάρισαν με τον Αγγελή (1-1).
Ο Πανσταυραϊκός πήρε προβάδισμα με 2-1 χάρη σε προσπάθεια και γκολ του Γαβαλά στο 65’, όμως ο Θησέας δεν άφησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 στο 80’ με τον Εγκυγιάν, που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.
Διαιτητές: Πολυδωρόπουλος – Περδίκης, Δελατόλας.
ΘΗΣΕΑΣ: Τσατσούλας, Εγκυγιάν, Τσαντουλής, Δημητράκας, Πάπας, Καραγιάννης (57’ Τιμοθεάτος), Μπούκουρι, Σωτηριάδης, Μακρυδάκης, Μηναδάκης, Μαργέτας (82’ Γ. Χαμάμης).
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Στάμου, Μπάσα, Σπανός (46’ Τέλογλου), Νικολάου, Μήτρου, Στεργίου, Σκλήβας, Αραβίδης (84’ Βαρώνος), Α. Αγγελής, Μυκωνιάτης, Γαβαλάς.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–0
Με παρά πολλές αντιξοότητες και αδυναμίες, ο Γέρακας κατάφερε να επιβληθεί του καλύτερού του Παλλαυρεωτικού με 1-0, σε παιχνίδι γεμάτο νεύρα, φωνές και …γκρίνια. Ήταν η πρώτη νίκη του Γέρακα. 
Από το 64’ οι γηπεδούχοι (που είχαν ένα σωρό ελλείψεις), έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Αποστολίδη. 
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 70’ ο Λάζαρος Βλαχιώτης.
Επίσης, στο 78’ απεβλήθη από τον πάγκο του Γέρακα και ο αναπληρωματικός Χριστοφυλόπουλος, ο οποίος διαμαρτυρόταν συνεχώς στους διαιτητές!
Ο Παλλαυρεωτικός ήταν καλύτερη ομάδα, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να ολοκληρώσει σωστά μία από τις προσπάθειες των παικτών του. Άλλωστε, είχε κι αυτός ελλείψεις.
Διαιτητές: Καραθανάσης – Μπέκας, Αλεξοπούλου.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ντάρας, Φαρφαράς, Στακιάς, Αποστολίδης, Τοσσουνιάν (20’ Λ. Βλαχιώτης), Ζούρας, Ι. Βλαχιώτης, Τσιροζίδης (40’ Γιωτόπουλος), Λούκαρης (52’ Ανδριώτης), Βλασσόπουλος, Καραμολέγκος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κοφινάς, Νικολαΐδης, Μπαλοπήτας (30’ Ρώμας), Τσίκλος, Μπαγιάτσας, Παγκοζίδης, Κυριακίδης, Καυκιάς, Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Θεοφανίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. 3–1
Πολύ καλός στο α’ ημίχρονο, ο Αστέρας Γλυκών Νερών σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Αστέρα Μενιδίου με 3-1.
Παρά τις ελλείψεις του, ο Αστέρας Γλ. Νερών επέβαλε γρήγορα τον ρυθμό του, διατήρησε την κατοχή μπάλλας και καθώς ο Αστέρας Μενιδίου «ψαχνόταν», πέτυχε 3 γκολ και καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη!
Στο β’ 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, μείωσαν το σκορ αλλά απείχαν πολύ από προηγούμενες εμφανίσεις τους.
Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τα τέρματά τους στο 10’ με τον Παυλίδη, στο 39’ με τον Ιωάννου και στο 42’ με τον Σάκκα (3-0). Στο 51' απεβλήθη μα απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γεωργάκης (κτύπησε αντίπαλο) και ο Αστέρας Γλ. Νερών συνέχισε με 10 παίκτες.
Ο Αστέρας Μενιδίου πέτυχε το «γκολ της τιμής» στο 67’ με κεφαλιά του Ζούμα (3-1).
Διαιτητές: Σπίθας – Βιτσεντζάτος, Πολίτης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Ζάβρας, Σχίζας, Μιχαηλίδης (76’ Αναστασίου), Γεωργάκης, Λουλάκης, Παναγόπουλος, Ντούγιας, Ιωάννου, Σάκκας (90’ Λατσούνας), Τζελίλι (88’ Γαλάκος), Παυλίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Αστερής, Αντωνιάδης, Ρουμελιώτης, Αμανατίδης, Καϊταλίδης (60’ Κατσίδης), Αλ. Χρυσολωράς, Ζούμας, Γαβρίδης (25’ Πάτσιος), Χατήρας, Μετούα, Παπαγεωργίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money