Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ 0–1


Το γκολ του Παπαδά

Ο Αήττητος Σπάτων κέρδισε δίκαια στο τοπικό δημοτικό ντέρμπυ την Αρτέμιδα με 1-0. Στο στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος -όπως τις παλιές εποχές- που χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι σημείωσαν το τέρμα τους στο 8’ με κοντινό σουτ του δραστήριου Παπαδά, σε σέντρα του Λάππα.
Ο Αήττητος ήταν γενικά καλύτερος και η Άρτεμις (με τις όποιες απουσίες της) δεν απείλησε ιδιαίτερα τον αντίπαλό της. Στο α’ ημίχρονο οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι: Στο 15’ σε σέντρα-σουτ του Σερμαγιά η μπάλλα «έσκασε» στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάνα και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς και στο 43' μόνος του ο Μασκλαβάνος, από σέντρα του Παπαδά, σούταρε στο κάθετο δοκάρι του Καρυστινού.
Ο τερματοφύλακας της Αρτέμιδας είχε αρκετή δουλειά, καθώς έσωσε την εστία του στο 52’, όταν έκοψε με τα πόδια σουτ του Κολάγκι, μπλόκαρε στο 55’ την μπάλλα σε κεφαλιά του Μασκλαβάνου ενώ παραχώρησε με μεγάλη δυσκολία κόρνερ, σε νέο σουτ του Μασκλαβάνου στο 68᾿. Ενδιάμεσα, στο 66’, ο Μπλάνας απέκρουσε σταθερά την μπάλλα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζούτζι.
Όμως ο Αήττητος έχασε στα τελευταία λεπτά 3 ακόμη καλές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο τέρμα. Στο 77’ και στο 79’ ο Μασκλαβάνος απώλεσε δύο τετ-α-τετ και στο 86’ πλασέ του Λάππα έκοψε επί της γραμμής ο Καζάλας!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Παπαδιώτης, Πολυχρονιάδης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Σωτηρόπουλος (46' Μητσιώνης), Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (19' λ.τρ. Βετουλαδίτης), Καρόκης (87' Σκαρούλης), Μίχο, Τζούτζι, Σερμαγιάς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Ράπτης (71’ Β. Σταύρου), Λύγκος, Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος, Κουλοχέρης (90' Φυτιλής), Μασκλαβάνος, Παπαδάς (87' Κ. Φράγκος), Λάππας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money