Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1–0



Καλό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες. Ο Πρωτέας αξιοποίησε την υπεροχή του μόλις στο 78’ με γκολ που πέτυχε πάλι ο Μαμάκος, μόνιμος πλέον σκόρερ της ομάδας της Παλ. Φώκαιας, με πλασέ ύστερα από ενέργεια των Μαραγκού και Παπαντζίμα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες (τουλάχιστον 2 στο πρώτο και 2 στο δεύτερο ημίχρονο) αλλά αξιοποίησαν μόνο μία, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Γεωργίου στο 67’.
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Δόξα, η οποία δημιούργησε 2 καλές φάσεις για γκολ, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Ψαράκη στο 70’, που βρέθηκε μόνος του μπροστά στον Θωμόπουλο αλλά «ανοίχτηκε» στα πλάγια και ο έμπειρος τερματοφύλακας τελικά απέκρουσε το σουτ.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Καραθανάσης, Αχ. Παπαδόπουλος. Στο 27’ ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή των γηπεδούχων Νίκο Κόκκινο για συνεχείς διαμαρτυρίες.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος (46’ Κατσούλας), Ποστόλης, Ρωμαΐδης, Βασιλείου (62’ Μαραγκός), Mινάι, Γεωργίου, Παπαντζίμας (85’ Πατρινός), Μαμάκος.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Σύρος (46’ Κουμπέγια), Αμπεντινάι, Ξεφτεράκης, Σωτήρι (82’ λ.τρ. Θεοχάρης), Μπαρμπαρούσης, Ντούνης (58’ Ανδρεάδης), Ντε Σόουζα, Λιούμης, Κοτζἀι, Ψαράκης.
* Στην εξέδρα επικράτησε υποτονικό κλίμα, λόγω του περίεργου καιρού που επικράτησε χθες σ’ όλη σχεδόν την Αττική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money