Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1



Μοιράσθηκαν τους βαθμούς αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε το  Κορωπί, στον αγώνα με τα Γλυκά Νερά. Κι αυτό, γιατί βρέθηκαν σε καλή ημέρα οι δύο αιχμές του Κορωπίου (Γιαχάεβ και Χανιώτης) και τα Γλυκά Νερά είχαν μόνο ένα, αλλά «λέοντα», στο κέντρο, τον Γιαννούλη, που έκοβε κάθε κίνδυνο που εδημιουργείτο!
Το ματς άρχισε με εντυπωσιακή χαμένη ευκαιρία του Λούσιο Ντε Ντέους, ο οποίος θέλησε να ντριμπλάρει και τον τερματοφύλακα Μιχάλη, αλλά μπερδεύτηκε και πρόλαβαν οι αμυντικοί νε τον κόψουν. Γενικά, το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε σπουδαίες συγκινήσεις… Στο β’ μέρος, όμως, έγιναν σημαντικές φάσεις και οι αντίπαλοι ξεδίπλωσαν τα θετικά και αρνητικά τους στοιχεία.
Στο 63’ ο Χανιώτης πέτυχε το 0-1 σε κενό τέρμα, ύστερα από κόρνερ και κεφαλιά του Πριονίδη προς τον σκόρερ. Ο Τσούκας έσωσε την εστία του με απίστευτη απόκρουση σε σουτ του Αλεξίου και στο 79’ ο Ντε Ντέους ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά, σε καλοζυγισμένη σέντρα του Λάβδα από πλάγια.
Στο 89’ ο Μουτζακάς πήρε πάσα του Νάνου στην περιοχή, αλλά έχασε το κοντρόλ της μπάλλας σε κρίσιμη φάση ενώ στο αποκορύφωμα των χαμένων ευκαιριών, ο Πάντου στο 91’ πέταξε την μπάλλα άουτ, αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή!
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Ρούντος, Μήταρης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Ρωμαντζάς (81’ Τετώρος), Γιαννούλης, Κοντζιάς, Νάνος, Ντεντέους, Γάσπαρης (70’ Προβίδης), Μουτζακάς, Κουτρομάνος (57’ Τσαουσάι), Θεοφάνους.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Μπανάι (10’ λ.τρ. Νούρια, 46’ Λυμπερόπουλος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Μαρινάκης, Αλεξίου, Χανιώτης (70’ Πλάτανος), Β. Γιαχάεβ, Σκαβάρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money