Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–4


Παιχνίδι με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Κουβαράς υπερείχε και προηγήθηκε στο σκορ ενώ στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός έδειξε την πραγματική του δύναμη, γύρισε το αποτέλεσμα (1-2) και στην συνέχεια πέτυχε άλλα δύο τέρματα, χωρίς αντίσταση… Η διαφορά ποιότητας των ομάδων έγινε εμφανής, μόνο όταν ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήθελε πραγματικά να επιβληθεί.
Ο Κουβαράς διατήρησε σαφή υπεροχή στο α’ ημίχρονο και θα μπορούσε (με περισσότερη εμπειρία) να «έπαιρνε» το ματς… Προηγήθηκε στο 20’ με κεφαλιά-ψαράκι του Χρήστου Δημητρακόπουλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζατσελλάρι. Τρία λεπτά αργότερα (23’), ο Παπαγεωργίου υπέπεσε σε πέναλτυ (χέρι), που ανέλαβε να κτυπήσει ο Πλάκα. Έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και άουτ, μετά από απόκρουση και του Χανδρινού! Η απώλεια του πέναλτυ ίσως επηρέασε τους παίκτες του Κουβαρά, οι οποίοι στο  β’ ημίχρονο εμφανίσθηκαν αγνώριστοι (προς το χειρότερο)!
Έτσι, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 1-1 στο 49’ με τον Βαζέχα και προηγήθηκε 2-1 με τον ίδιο παίκτη στο 59’.
Τότε οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν και ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα των φιλοξενουμένων: Ο Ιατρού στο 63’ έκανε το 1-3 και στο 76’ πάλι ο Βαζέχα, σε ρυθμό προπόνησης, το τελικό 1-4! Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κουβαράς προσπάθησε να δείξει ότι ήταν εκεί, αλλά οι προσπάθειες των παικτών του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.
Πολύ καλοί οι διαιτητές: Μανιώτης – Κυριακόπουλος, Ρούντος. 
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Καρράς (55' λ.τρ. Δημογιάννης), Τζανής, Αλεξίου, Κρυεμάντι, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (65' Δημητρόπουλος), Ούτσικας (58' Πίστας). 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μπερμπάντης, Παπαγεωργίου (46' Ιατρού), Αρκουμάνης, Βαζέχα, Ζυγούρης, Χρ. Τσεβάς (78' Μπαρούνης), Τσουμάνης (55' Κ. Τσεβάς).

* Μετά το τέλος του αγώνα, ο λαλίστατος προπονητής του Ολυμπιακού Αντώνης Καρπούζας, δήλωσε: «Βρήκαμε τα πατήματά μας. Κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα, ένα καλό αντίπαλο. Μπροστά μας έχουμε το ρεπό μας και στις 10 του μήνα αντιμετωπίζουμε τα Γλυκά Νερά για το Κύπελλο. Στόχος μας είναι και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money