Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΡΚΟ 2–2



Το 1-2 από τον Μουσαράι
Ανοικτό, ευχάριστο παιχνίδι και δίκαιο αποτέλεσμα.
Στο πρώτο μέρος τα Γλυκά Νερά άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με κεφαλιά του Θεοφάνους, σε κτύπημα κόρνερ του Γάσπαρη. Είχαν ακόμη κάποιες ευκαιρίες οι γηπεδούχοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν στις αρχές του β’ ημιχρόνου (49’) να ισοφαρίσουν με τον Σιδέρη. Ακολούθησε διάστημα έντονης επιθετικής προσπάθειας των Γλυκών Νερών, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες.
Όμως, στις αντεπιθέσεις της η Μαρκό ήταν πολύ επικίνδυνη και στο 73’ με έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ του Μουσαράι, προηγήθηκε 1-2.
Οι γηπεδούχοι θορυβήθηκαν κι εξακολούθησαν να πιέζουν, μέχρι που κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 83’ με κοντινό πλασέ του Μουτζακά, σε καλή προσπάθεια του Λούσιο Ντεντέους. Μερικές ακόμη επιθετικές ενέργειες (κι από τις δύο πλευρές) στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου – Κυριακόπουλου, Κάλλη.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Μίνος (46' Αντωνόπουλος), Γιαννούλης,  Κοντζιάς, Νάνος, Ντεντέους, Γάσπαρης, Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Θεοφάνους (74' Τετώρος).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Κωστής, Τσετβερίκοβ, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Ραβανός, Μουσαράι (90' Βοροκλινώτης), Ζαφειρόπουλος (53' Λάπα, 81’ λ.τρ. Κούτσας).

Το 2-2 από τον Μουτζακά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money