Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1–1



Δυνατό παιχνίδι, λίγες φάσεις και ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στο τοπικό ντέρμπυ Καλυβίων-Σαρωνικού.
Τα Καλύβια παραλίγο να αιφνιδιάσουν στο πρώτο λεπτό, αλλά λίγο πριν πλασάρει ο Μάτι σε τετ-α-τετ με τον Τζιβίλογλου, ο τερματοφύλακας του Σαρωνικού έσωσε από βέβαιη παραβίαση την εστία του.
Η φάση αυτή και η αποβολή στο 41’ του Τσιγαρίδα, με απευθείας κόκκινη κάρτα (κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης), ήταν τα πιο σημαντικά γεγονότα του α’ ημιχρόνου.
Ο Σαρωνικός παρ’ ότι με 10 παίκτες, έδειξε πιο δεμένη ομάδα με πιο ορεξάτους παίκτες, είχε και δοκάρι με τον Χαρίτο στο 45’. Ίσως γι’ αυτό η ομάδα της Αναβύσσου είχε και την συμπαράσταση αρκετών φίλων της, που την ακολούθησαν και την ενίσχυσαν ουσιαστικά στις προσπάθειές της.
Στο 49’ ο Τζιβίλογλου απέσπασε πάλι το χειροκρότημα της εξέδρας, όταν σε αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή, έδειξε στοιχεία έμπειρου τερματοφύλακα και απομάκρυνε τον κίνδυνο.
Στο 56’ σε τετ-α-τετ Ζντράβα-Παπαϊωάννου, νικητής αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων!
Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) με πλασέ τον Ντίνου και στο 62’ ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι (1-1) με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση του Σερμπενιάδη, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τζιβίλογλου!
Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν περισσότερη ενέργεια ενώ οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν την άμυνά τους. Πάντως, στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους παραλίγο να σκοράρουν στο 84’ με τον Ντίνο που είχε νέο δοκάρι αλλά και στο 86’ με γυριστή κεφαλιά (μόλις άουτ) του Χατζημιχαηλίδη.
Στο 88’ απεβλήθη ο Καρελιώτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για επικίνδυνο παιχνίδι και διαμαρτυρία.
Διαιτητές: Δραγάτης – Χόικας, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Λ. Καραγιάννης, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης (46’ Καρελιώτης), Θεοφ. Τσομπανάκης, Μασουράκης (78' Χάλαρης), Χριστόπουλος, Σερμπενιάδης, Μάτι (46' Γκίνης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Γεσιλάι (68' Μπούκης), Τσούνης, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Ζντράβα, Ντίνος, Χαρίτος (82' Τσόρακας), Αλεξίου, Τσώκος, (67' Χατζημιχαηλίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money