Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΡΡΗ


Παπακωνσταντίνου, Μπαλάσκας, Μποροβήλος

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, ήταν η πρώτη που πήρε θέση στα τελευταία γεγονότα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρός της, γιατρός Μανώλης Μπαλάσκας, παλιός συνομιλητής, συμπαραστάτης και ψηφοφόρος του Βασίλη Γκαγκάτση και όψιμος υποστηρικτής της διοίκησης Σαρρή, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την στήριξη της Ένωσής του στην παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ.
Είναι γεγονός ότι σε όλες τις Ενώσεις υπάρχει προβληματισμός αλλά και κίνηση συλλογής υπογραφών για ανακοίνωση αναλόγου περιεχομένου. Ορισμένες Ενώσεις είναι θετικές, μερικές αρνητικές και άλλες σκεπτικές...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας, αναφέρει: «Με αφορμή την ήττα της Εθνικής μας ομάδος στον πρόσφατο αγώνα της ενάντια στα νησιά Φερόε, τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί έξαρση μομφών και άδικων επιθέσεων εκ μέρους παραγόντων και δημοσιογράφων, προς τη Διοίκηση της Ε.Π.Ο και τις αποφάσεις που έλαβε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που της έχουν παραχωρηθεί.
Πρέπει, ωστόσο, να αναλογισθεί καθένας εξ ημών, κατά πόσο πράγματι ευθύνεται η Ε.Π.Ο. για την πρόσφατη ήττα της Εθνικής και ποιες είναι οι ενέργειες στις οποίες όφειλε να προβεί και το αμέλησε. Η ατυχής επιλογή ενός προπονητή –υπόθεση σημειωτέον ιδιαιτέρως δυσχερής- έγινε αναμφισβήτητα κατόπιν εξέτασης πολυάριθμων παραγόντων και προϋποθέσεων, τις οποίες ο κ. Ρανιέρι φαινόταν ότι πληρούσε. Εξάλλου, ούτε ο κ. Σαρρής ούτε και κανείς άλλος ήταν εκ προοιμίου σε θέση να προβλέψει την ανεπάρκειά του τελικώς να ανταποκριθεί στις ευθύνες που ανέλαβε έναντι της Εθνικής.
Σε κάθε περίπτωση, παρά τις ενδεχομένως -εκ του αποτελέσματος κρίνοντας -εσφαλμένες επιλογές των αρμοδίων φορέων, οι οποίοι βέβαια δεν αποποιούνται των ευθυνών τους, ένα είναι βέβαιο, ότι σε δύσκολες περιόδους για το ελληνικό ποδόσφαιρο σαν αυτή που διανύουμε, η τακτική διάσπασης και καλλιέργειας κλίματος διχόνοιας και καχυποψίας, κάθε άλλο παρά συμφέρουσα πρόκειται να αποβεί.
Στο πλαίσιο των συζητήσεων, λοιπόν, σχετικά με τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αισθανόμασθε την υποχρέωση να εκφράσουμε την υποστήριξή μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας, τόσο προς τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο., ήτοι τον κ. Σαρρή, όσο και προς το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής εν συνόλω, ενάντια στις άδικες κατηγορίες που «πας ειδήμων» εξαπολύει, δίχως να αναλογισθεί το κόστος. Στηρίζουμε και αναγνωρίζουμε το έργο τους και την υπευθυνότητα με την οποία ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταβάλλουν την μεγίστη προσπάθεια ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανακάμψει κατά το προσεχές χρονικό διάστημα».
Καρδίτσα, 18-11-2014
Με τιμή,
Για την Ε.Π.Σ.Κ.
ο πρόεδρος
Μανώλης Παλάσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money