Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣΑΝΑ: Η 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 12Η!




Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΠΣΑΝΑ! Η ανασφάλεια και η αναποφασιστικότητα στο μεγαλείο της! Μας είπαν ότι ορίσθηκε η διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής πριν την διεξαγωγή της 12ης! Απίστευτες ιστορίες, με πρόσχημα –υποτίθεται- τις «οδηγίες» της ανεκδιήγητης διοίκησης της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος Γ. Παπαμακάριος ήθελε να διεξαχθεί η εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, που είχε ορισθεί για σήμερα Τετάρτη 19/11. Όμως, την περασμένη Δευτέρα 17/11 οι συνεργάτες του τον έπεισαν ότι αυτό δεν είναι σωστό και με ανακοίνωση, την Δευτέρα το μεσημέρι, η αγωνιστική αναβλήθηκε.

Αργότερα, έγινε γνωστό ότι οι υπόλοιπες Ενώσεις δεν ακύρωσαν καμία αγωνιστική δραστηριότητα κατά την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας! Συγκεκριμένα, η ΕΠΣ Πειραιώς «παίζει» σήμερα κανονικά την προγραμματισμένη εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Πειραιώς, στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής (όπου προεδρεύει ο φίλος του κ. Παπαμακάριου, κ. Τζανόπουλος) διεξάγεται κανονικά η γ’ φάση του Κυπέλλου με 4 παιχνίδια ενώ η ΕΠΣΑ ανακοίνωσε από χθες Τρίτη 18/11, ότι όλα τα πρωταθλήματά της θα διεξαχθούν κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Κατόπιν αυτών των πραγματικών γεγονότων, διερωτώμεθα γιατί οι συνεργάτες (αλλά και ο ίδιος ο κ. Παπαμακάριος) δεν συνεννοήθηκαν με τις άλλες Ενώσεις της περιοχής για την ακολουθητέα πρακτική και «βιάσθηκαν» να αναβάλλουν την εμβόλιμη αγωνιστική που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα (έστω κι αν εμείς διαφωνούμε με την ανάγκη διεξαγωγής της και δεν αντιληφθήκαμε τον λόγο του ορισμού της).

Επιπλέον, ερωτήματα μας δημιουργεί ο ορισμός της 13ης αγωνιστικής για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ εκκρεμεί η διεξαγωγή της 12ης! Γιατί δεν ορίσθηκε κανονικά η 12η αγωνιστική για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο; Μήπως μεταβλήθηκε ξαφνικά η ΕΠΣΑΝΑ σε Super League;

Εκτός αν το απόγευμα, στην συνεδρίαση του Δ.Σ., ληφθεί άλλη απόφαση…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money