Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΜΑΡΚΟ 1–1



Ο Κεραυνός πλήρωσε τα λάθη του και στην εκπνοή του αγώνα ισοφαρίσθηκε από την αξιόμαχη Μαρκό 1-1.
Η Μαρκό μπήκε στο παιχνίδι δυνατά και μόλις στο 4’ ο Τσετβερίκοβ παραλίγο να σκοράρει αλλά στο πλασέ που επιχείρησε, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι του Χαντζαρά και η εστία του Κεραυνού σώθηκε.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν 1-0 στο 23’, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κετέογλου και πλασέ στην κίνηση του Σεΐτι. Λίγο αργότερα, ο Ρώμας έκανε σουτ από καλή θέση που απέκρουσε δύσκολα ο Γερογιάννης.
Αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση στο β’ ημίχρονο. Η Μαρκό είχε καλή κατοχή αλλά δεν απείλησε σοβαρά ενώ ο Κεραυνός ξαναείχε ευκαιρία με τον Ρώμα, που απέκρουσε αρχικά ο Γερογιάννης και στην συνέχεια η μπάλλα πήγε δοκάρι και άουτ!
Στο 82’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Μπουτσάι και απέκρουσε ο Γερογιάννης! Αμέσως μετά είχε τετ-α-τετ ο Εφραιμίδης με τον τερματοφύλακα της Μαρκό, αλλά πέταξε την μπάλλα άουτ. Ακολούθησε μεγάλη ευκαιρία του Μουσαράι, το σουτ του οποίου κόπηκε την τελευταία στιγμή από αμυντικούς, που τον πρόλαβαν, καθώς είχε μπει μόνος του στην περιοχή!
Το 1-1 έγινε στο 93’ με καταπληκτικό απευθείας κτύπημα φάουλ του Γαλάνη από 20 μέτρα!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Παπαδιώτης, Μακρής. 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας (67' Εφραιμίδης), Μπουτσάι (83’ Λιάπης), Κατσίκης, Σεΐτι, Κ. Λυμπερόπουλος (91' Πελεκάνος). 
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης (86' Βοροκλινιώτης), Κωστής, Τσετβερίκοβ, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Ραβανός (73' Λάπα), Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (60' Ζώκος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money