Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2–1



Το ντέρμπυ του Κορωπίου διεξήχθη στο γήπεδο Παιανίας, λόγω έργων στο γήπεδο «Α. Πρίφτης», και ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Α.Ο.Κ. με 2-1. Το ματς εξελίχθηκε με δύο όψεις. Στο α’ ημίχρονο υπερείχε το Κορωπί και στο β’ μέρος ήταν ελαφρώς καλύτερη η Δόξα. Η συνεχής επιθετική προσπάθεια των τυπικά γηπεδούχων, έφερε αποτέλεσμα στο 27’ όταν σε φάση συνεχείας, ο Β. Γιαχάεβ πάσαρε στον Χανιώτη, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Παππάς απέκρουσε ασθενώς. Στην επαναφορά της μπάλλας, ο Σκαβάρας σέντραρε και ο Χανιώτης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν άλλαξε (το Κορωπί είχε τις ευκαιρίες), παρά μόνο στο β’ ημίχρονο. Η Δόξα βελτιώθηκε στο κέντρο, κι έγινε πιο επικίνδυνη επιθετικά. Όμως, ο Α.Ο.Κ. ήταν που σημείωσε δεύτερο τέρμα στο 54’, με κεφαλιά του Αλεξίου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος του Ξεφτεράκη (2-0). Πολύ γρήγορα, όμως, η Δόξα ανταπέδωσε. Στο 57’ ο Μπεχάρι έκανε σέντρα και ο Κοτζάι με κεφαλιά μείωσε 2-1. Στην συνέχεια κράτησε την υπεροχή, κέρδισε μερικά φάουλ και κόρνερ αλλά ποτέ δεν έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς οι γηπεδούχοι κράτησαν σταθερά την αμυντική τους διάταξη. Μάλιστα, στο 85’ ο Κερμέζο βγήκε μόνος του σε αντεπίθεση αλλά έκανε σουτ άουτ.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Νούρια (46’ Μαρινάκης), Αλεξίου (60’ Πλάτανος), Χανιώτης, Β. Γιαχάεβ, Σκαβάρας (75’ Κερμέζο).
ΔΟΞΑ: Παππάς, Σύρος, Λιούμης, Ξεφτεράκης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Μπαρμπαρούσης (80’ Γιαν. Ντούνης), Μπονές (65’ Σωτήρι), Κουμπέγια (50’ Ντε Σόουζα), Ψαράκης, Κοτζάι, Μπεχάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money