Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. 1–2




Ντέρμπυ που τα είχε όλα, έγινε στο Κρυονέρι, όπου ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου κατάφερε να επιβληθεί του καλύτερού του Κρυονερίου, με 2-1.
Η αμφίρροπη αναμέτρηση προσέφερε πολλές φάσεις στους θεατές. Στο 8’ ο Κοντὀσταυλος και στο 16’ ο Ζυγούρης έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες. Οι προσπάθειες των δύο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα μέχρι το 23’, όταν ο Σκόρδας έκανε σέντρα, ο Βιδάλης μέσα στην περιοχή κέρδισε κεφαλιά, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή την βρήκε ο Τσέλια και την έσπρωξε στο τέρμα του Βέκιου (0-1).
Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλίες και πίεσαν ασφυκτικά, ανταποδίδοντας το δοκάρι στο 31’ με απίστευτη τριπλή ευκαιρία. Στο πρώτο σουτ Κοντόσταυλου «απέκρουσε» το δοκάρι, στο δεύτερο σουτ του Γιάννη Μπερμπάντη έσωσε ο Χανδρινός και στο τρίτο σουτ πάλι του Κοντόσταυλου, παρενέβη ο Χριστόδουλος Μπερμπάντης κι έδιωξε την μπάλλα!
Στο 35’ έγινε σουτ από εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή του Γιάννη Μπερμπάντη, μόλις άουτ! Και στο 36’ ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα επί 5λεπτο, γιατί έπεσαν «δυναμιτάκια» στον περιβάλλοντα χώρο, μπροστά από την εξέδρα (εκτός αγωνιστικού χώρου)!
Σ’ εκείνο το χρονικό διάστημα, το Κρυονέρι είχε καθολική υπεροχή στις κινήσεις, κι επιδίωκε μανιασμένα την ισοφάριση. Η διακοπή διέκοψε αυτόν τον ρυθμό, κι έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανασυγκροτηθούν. Το παιχνίδι συνεχίσθηκε κανονικά μετά την 5λεπτη διακοπή και στο 45’ ο Κοντόσταυλος εκτέλεσε φάουλ, αναγκάζοντας τον Χανδρινό να απλωθεί για να σώσει ψηλά στην γωνία το τέρμα του από βέβαιη παραβίαση…
Δυναμικά μπήκε στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός και στο 48’ ο Βιδάλης είχε κεφαλιά μόλις άουτ, από κτύπημα κόρνερ. Όμως, στο 53’ το Κρυονέρι κέρδισε πέναλτυ, σε μαρκάρισμα του Χριστόδουλου Μπερμπάντη στον αδελφό του Γιάννη Μπερμπάντη! Απίστευτο, κι όμως αληθινό… Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοντόσταυλος, ο οποίος έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Στο 70’ έγινε το 0-2 με σκόρερ πάλι τον Τσέλια, ο οποίος με πλασέ πέρασε την μπάλλα πάνω από τον Βέκιο, σε κάθετη μπαλλιά του Χρ. Τσεβά! Νέα μεγάλη ευκαιρία παρουσιάσθηκε στους φιλοξενούμενους στο 77’, με προβολή του Στεφανή που έσωσε (με τα πόδια) ο Βέκιος.
Τελικά, στο 85’ το Κρυονέρι μείωσε με κοντινό πλασέ του Σ. Δεσύλλα, ύστερα από προσπάθεια από τα πλάγια και γύρισμα του Βλαχάκη (1-2). Πάντως, το ματς επιφύλασσε κι άλλες εκπλήξεις: Στο 87’ ο Βέκιος πραγματοποίησε απίστευτη απόκρουση σε κοντινό σουτ του Βαζέχα, ενώ στο 87’ συνεπλάκησαν και αποβλήθηκαν οι Τσέλια και Κόλμπερ! Τέλος, στο 91’ ο νεαρός Δερβένης, παραλίγο να ισοφαρίσει, όταν αστόχησε ελάχιστα (η μπάλλα «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι) σε κεφαλιά από την μικρή περιοχή!
Ο διαιτητής Κορδολαίμης είχε διαφορετική συμπεριφορά σε κάθε ημίχρονο! «Προστάτευσε» τον Ολυμπιακό (δεν τιμώρησε εξώφθαλμες παραβάσεις, έδειξε κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Κρυονερίου και απέβαλε τον προπονητή του, ενώ απέφυγε να κάνει το ίδιο κι από την άλλη πλευρά) στο α’ μέρος και ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος στο β’ 45λεπτο! Λες και κάποιος επικοινώνησε μαζί του στην ανάπαυλα και του είπε ότι ο αγώνας είχε τηλεοπτική κάλυψη και τον παρακολουθούσαν πολλοί… Οι βοηθοί Λάμπρου και Ντόστης, συμπαραστάθηκαν στον διαιτητή.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Δ. Δεσύλλας (70’ Σιατραβάνης), Κολώτας, Κ. Πέππας, Κόλμπερ, Σ. Δεσύλλας, Σταμούλης, Θανασούλης (68’ Βλαχάκης), Μαλάι, Ι. Μπερμπάντης (53’ Δερβένης), Κοντόσταυλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Σκόρδας, Σεβδαλής (46’ Στεφανή), Βιδάλης, Χρ. Μπερμπάντης, Μπαλωμένος (55’ Παπαγεωργίου), Τσέλια, Αρκουμάνης, Ζυγούρης, Βαζέχα, Τσουμάνης(46’ Χρ. Τσεβάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money