Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–2


Έκπληξη πρώτου μεγέθους πραγματοποιήθηκε στην Βούλα, όπου ο φιλοξενούμενος Αφιδναϊκός νίκησε τον γηπεδούχο Άρη με 2-1. Η νίκη αυτή αποδεικνύει ότι οι διαφορές των ομάδων στην Β’ κατηγορία είναι πολύ μικρές και τόσο η άνοδος όσο και ο υποβιβασμός, θα κριθούν στο ..νήμα!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’ λεπτό με σκόρερ τον Παπαγεωργίου (1-0). Οι φιλοξενούμενοι στο 25’ ισοφάρισαν (1-1) με γκολ του Γιάννη Νικολάου. Έτσι έληξε το ημίχρονο.
Στο β’ μέρος ο Άρης είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά τις έχασε. Ο Μπολοβίνος είχε κεφαλιά στο δοκάρι και ακολούθησαν 2 φάσεις που οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων έσωσαν την εστία τους αποκρούοντας επί της γραμμής τέρματος!
Σιγά-σιγά ο Αφιδναϊκός ισορρόπησε το ματς και «βγήκε» σε αντεπιθέσεις. Στο 70’ ο Καμηλάκης είχε σουτ στο δοκάρι και στο 80’ έγινε το 1-2 με αυτογκόλ του Κριλή (σε κτύπημα κόρνερ, έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω, που έστειλε την μπάλλα ψηλά στην γωνία του Βασιλόπουλου)!
Καλή η διαιτησία των Μπουξμπάουμ – Βιτσεντζάτου, Ρούντου.
ΑΡΗΣ: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Γ. Κυριακίδης, Βεϊζάι (83’ Διγενής), Γιονγκσούνγκ (46’ Πέκωφ), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Κριλής.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κουτσούκος, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Άλι, Ζουβερέλλης, Τάτσης, Κλισί, Γάγγας (46’ Δημόπουλος), Ι. Νικολάου (81’ Καμηλάκης), Ζαχαρόπουλος (84' Νυχάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money