Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Αισιοδοξία και σιγουριά για καλή πορεία με την Λαυρεωτική, εξέφρασε με δήλωσή του ο νέος προπονητής της ομάδας Ανδρέας Δεληγιάννης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την οικογένεια του Ολυμπιακού Λαυρίου για την 9ετή συνεργασία τους.
Ο κ. Δεληγιάννης τόνισε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της Λαυρεωτικής για την προτίμηση στο πρόσωπό μου. Είμαι σίγουρος ότι με το ρόστερ που έχει η ομάδα, θα πάμε καλά. Θα δώσω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας και των ανθρώπων της. Θα καθίσω για πρώτη φορά στον πάγκο της Λαυρεωτικής στο εκτός έδρας ματς με το Κρυονέρι. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, την διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Τσίκλο, για τα 9 χρόνια άψογης συνεργασίας που είχαμε. Θεωρώ ότι ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Πιστεύω ότι η ιδανική λύση, έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα, ήταν να αποχωρήσω από τον σύλλογο».

* Ο Ολυμπιακός Λαυρίου σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού Λαυρίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Δεληγιάννη για την δεκαετή προσφορά του στον σύλλογο. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Ευελπιστούμε πως θα βρει στον επόμενο σταθμό του αυτό που του έλειπε σε εμάς! Για τον Ολυμπιακό, ο Ανδρεας Δεληγιάννης θα παραμείνει πάντοτε ένας εξαιρετικός φίλος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money