Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–2



Ο Σαρέλλης πέτυχε το 0-2
Αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στην ωριμότητα των παικτών του Νικηφόρου, παρά την έντονη προσπάθεια των γηπεδούχων στο τελευταίο 20λεπτο.

Βαθμολογικά, πάντως, ο Νικηφόρος νίκησε εκτός έδρας μία ομάδα που χρειάζεται νίκες στην έδρα της και βελτίωσε την θέση του. Η Σταμάτα στέκεται πλέον πολύ καλά αλλά δεν έχει ακόμη τα απαραίτητα «τελειώματα» και θα χρειασθεί πορεία πρωταθλητισμού στον β’ γύρο για να σωθεί…

Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Νίκος Καλούδης με εκπληκτικό σουτ από 35 μέτρα, στο «Γ» της εστίας του Βλάχου (0-1). Ο Νικηφόρος είχε κι άλλες εξαιρετικές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Σταμάτα πήρε πρωτοβουλίες και υπεροχή στις κινήσεις αλλά δεν φάνηκε απειλητική για να ισοφαρίσει. Αντίθετα, στο 68’ ο Σαρέλλης απέφυγε δύο αντιπάλους και με πλασέ έγραψε το 0-2! Ακολούθησε μεγάλη πίεση των γηπεδούχων, που είχε αποτέλεσμα την μείωση του σκορ (1-2) στο 80’ με σκόρερ τον Καμάρα. Στο τελευταίο 10λεπτο το ματς έγινε συγκλονιστικό! Οι γηπεδούχοι έφθασαν πολλές φορές κοντά στην ισοφάριση αλλά οι έμπειροι αμυντικοί των φιλοξενουμένων και ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας, δεν το επέτρεψαν.

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Δ. Τζαφόλιας.

ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Μπαξιβανάκης (57' Λέκκας), Σιαδήμας, Κουκάι, Καμάρας, Ντιούφ, Καυγαλάκης (46' Πέππας), Μανωλόπουλος, Χρυσικόπουλος (72' Μπόρας), Σταύρου, Μαυρίδης.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Οικονομέας, Δημητριάδης, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου (60' Κούρτι), Ν. Καλούδης, Δελμαδώρος, Σαρέλλης  (82' Αναγνωστόπουλος), Δούβος, Ντεντέι (88' Παπαθανασόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money