Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΟΡΩΠΙ 1–2



Το Κορωπί έπαιξε αρκετά καλά και η Λαυρεωτική με μόνιμο πρόβλημα στο σκοράρισμα, δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα…
Στο 8’ ύστερα από συνδυασμό Μαρινάκη – Πάντου και σέντρα του τελευταίου, ο Σκαβάρας με πλασέ πέτυχε το 0-1. Πριν συμπληρωθεί το 30’, ο σκόρερ Σκαβάρας είχε κεφαλιά στο δοκάρι ενώ στο 38’ ο Χανιώτης σε τετ-α-τετ με τον Λάμπρο, ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε δύσκολη απόκρουση. Στο ίδιο διάστημα του α’ μέρους, η Λαυρεωτική απείλησε σοβαρά στο 20’ όταν ο Τσιριγώτης από καλή θέση, έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε δύσκολα ο Μιχάλης.
Στο β’ ημίχρονο το Κορωπί διατήρησε την «σφιχτή» αμυντική τακτική με αντεπιθέσεις και στο 58’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξίου, πετάχτηκε στην περιοχή ο Β. Γιαχάεβ και με δύσκολο εναέριο πλασέ σημείωσε το 0-2. Η Λαυρεωτική διατήρησε ανούσια ελαφρά υπεροχή και στο 70’ ο Α. Γιαχάεβ με προβολή στα χέρια του τερματοφύλακα Μιχάλη, που φάνηκε να έχει μπλοκάρει την μπάλλα αλλά αυτή του ξέφυγε, μείωσε σε 1-2, που έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Καραθανάσης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου, Παντελιάς, Πώχος, Τζώρας, Χάλαρης, Σέμπρος (46’ Λάππας), Α. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Μπανάι, Πάντου, Πριονίδης (46’ Σότα), Ματσάγγος, Ρεντζής, Μαρινάκης, Αλεξίου (85’ Πλάτανος), Χανιώτης, Β. Γιαχάεβ, Σκαβάρας (70’ Αντ. Κερμέζο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money