Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 4–0




Η Άρτεμις μπήκε «φουριόζα» στο παιχνίδι, προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο πεντάλεπτο, κι έκανε τα πράγματα εύκολα για την τελική της επικράτηση με 4-0 επί του μέτριου Αχιλλέα, που δεν αντέδρασε σύμφωνα με τις ανάγκες της δύσκολης αναμέτρησης.
Μόλις στο 3’ ο Μίχο πέτυχε το 1-0 και στο 5’ πάλι ο Μίχο κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλείου (2-0). Σιγά-σιγά ο Αχιλλέας βελτίωσε την απόδοσή του, και μέχτι την λήξη του ημιχρόνου έφθασε κοντά στο γκολ 4 φορές με τους Σταματόπουλο (16’), Τσάκαλο (22’) και Παπαχρήστου (32’ και 35’) αλλά ο τερματοφύλακας Καρυστινός είχε καλές επεμβάσεις και η εστία του δεν παραβιάσθηκε. Αντίθετα, σε επίθεση των γηπεδούχων στο 28’, ο Ζήκος είχε σουτ-λόμπα στο οριζόντιο δοκάρι του Μανιώτη.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν προσέφερε ούτε διαφορετικό ρυθμό ούτε κάποια ανατροπή του σκορ. Κύλησε μοιρασμένο και μάλιστα στο 81’ ο Σερμαγιάς σημείωσε με πλασέ το 3-0!
Όταν πλέον ο Αχιλλέας έμεινε με 10 παίκτες (83’) λόγω αποβολής του Γκολλόσι με απευθείας κόκκινη κάρτα, για δυνατό κτύπημα στον Βασιλείου, οι φιλοξενούμενοι απλά περίμεναν την λήξη του αγώνα. Ακριβώς στο 90’, ο Αϊδώνης έκανε σέντρα από πλάγια και με πλασέ στην κίνηση ο Καζάλας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Διαιτητές: Γιαλούρης – Δουλγεράκης, Λάμπρος.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Βογιατζόγλου (73' Σωτηρόπουλος), Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (34’ λ.τρ. Σερμαγιάς), Καρόκης, Μίχο (85' Μητσιώνης), Τζούτζι, Αϊδώνης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μανιώτης, Αβραμόπουλος, Γκέρτσος, Τσαναχτσίδης, Μαγδαληνός (46' Κωστόπουλος), Μαραντίδης, Καραγιαννίδης (56' Καλογήρου), Μπούλιας (71' Γκολλόσι), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Παπαχρήστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money