Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2–1












Ένα δυνατό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες διεξήχθη στην Παιανία, με τον Παμπαιανικό να επιβάλλεται του Αηττήτου Σπάτων με 2-1, στις καθυστερήσεις του αγώνα και σε κόντρα επίθεση για …σεμινάριο, από τους παίκτες των γηπεδούχων. 
Ο αγώνας παίχθηκε κυρίως στο κέντρο, με πλαγιοκοπήσεις και πολλή κατοχή από τις δύο ομάδες.
Ο Αήττητος κατάφερε να προηγηθεί στο 27’ με τον Μασκλαβάνο να προλαβαίνει τον Ελευθεροχωρίτη και μετά από πάσα-γύρισμα του Παργιανού, να σκοράρει μέσα από την μικρή περιοχή με πλασέ (0-1).
Το σκηνικό δεν άλλαξε, καθώς οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, θέλοντας να «τελειώσουν» το παιχνίδι. Ο Μασκλαβάνος απείλησε πάλι με μακρινό σουτ στο 34’, το οποίο έστειλε την μπάλλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χατζημερκούρη. Κάπως έτσι «έκλεισε» το α’ ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παμπαιανικού μπήκαν δυνατά και στο 47’ κέρδισαν πέναλτυ, σε ανατροπή του Κρητικού από τον Κολάγκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μυρτάι, ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτυ συρτά στο κέντρο και ο τερματοφύλακας Κονόμι απέκρουσε με τα πόδια, κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του στο παιχνίδι. Δεν κατάφερε όμως το ίδιο στο 66’, όταν σε κτύπημα φάουλ από μακριά του Κρητικού, η μπάλλα πέρασε απ’ όλους, κτύπησε στο δοκάρι, την έβγαλε πάνω από την γραμμή ο τερματοφύλακας, αλλά ο επερχόμενος Κατσικώστας την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας 1-1.
Στο 70’ ο Παμπαιανικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τογιάλλι με 2η κίτρινη κάρτα. Τότε ο Αήττητος πίεσε για δεύτερο γκολ, θέλοντας να εκμεταλλευθεί τον παραπάνω παίκτη. Δεν τα κατάφερε…
Αντίθετα, όμως, στις καθυστερήσεις (92’), σε κόντρα επίθεση, ο Κρητικός πραγματοποίησε εκπληκτική μπαλλιά 30 μέτρων, βρήκε τον Μυρτάι στον χώρο, αυτός έκανε προσποίηση στον αμυντικό αποφεύγοντάς τον, είδε στο πέναλτυ τον Παπανίκου, τον τροφοδότησε με σέντρα, κι αυτός με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 κι έδωσε τους 3 πολύτιμους βαθμούς στον Παμπαιανικό.
Καλή η διαιτησία του Γρηγ. Λάμπρου, αν και υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Σωστοί οι βοηθοί Μπαλής και Βάλλας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης (90’ Παρθένης), Παπανίκου, Τογιάλλι, Λόκου (64’ Κατσικώστας), Λευθεροχωρίτης, Λαγός, Οικονομίδης (84’ Δημητρούλας), Μυρτάι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Μωυσιάδης, Λύγκος, Κ. Φράγκος (76’ Μπέκας), Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Φυτιλής (63’ Τούντας), Μασκλαβάνος, Παργιανός, Λάππας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money