Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–0




Ο Διόνυσος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, διατήρησε την υπεροχή αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την Ατλαντίδα, η οποία περίμενε να «κτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Πάντως, ο Ζερμπίνης είχε σουτ-φάουλ στο δοκάρι, ανησυχώντας την άμυνα αι τον τερματοφύλακα Γκούτσια.
Στο β’ ημίχρονο η Ατλαντίδα προσπάθησε, κι έγινε πιο απειλητική. Μάλιστα, παραλίγο να προηγηθεί στο 60', όταν σε εκτέλεση φάουλ του Δριλάκη και λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα Βάγγερ, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι!
Λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που έχασε ο Σπανουδάκης, ο οποίος πλάσαρε άουτ από εξαιρετική θέση. Το υπόλοιπο παιχνίδι κύλησε χωρίς άλλη κλασσική ευκαιρία, αλλά με λίγες καλές στιγμές κυρίως από πλευράς Διονύσου. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Ατλαντίδος ικανοποιημένη από το θετικό αποτέλεσμα και απογοητευμένη αυτή του Διονύσου για την νέα απώλεια βαθμών.
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπυρόπουλος, Καρράς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Ζαχαρόπουλος (80’ Παξιμάδης), Γκέσουρας, Κώνστας, Ράλλης, Σπανουδάκης (58' Αλεξανδρόπουλος), Μαρώλιας, Ραυτακόπουλος (46’ Σιδηρόπουλος), Δρόσος, Ζερμπίνης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Μπενέκος, Ξαγοράρης, Μπαμπαλούκας, , Χαμπέρης, Μπερέτης (79’ Τσουράκης), Δριλάκης, Τσαδήμας, Πανόπουλος (90’ Μετόχου), Χατζηκοκολάκης (66’ Μπάμης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money