Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–1




Παρ’ ότι δεν απέδωσε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, η Σταμάτα νίκησε 2-1 την Δόξα Αγ. Άννας, που καταγγέλλει «διαιτητικό σκάνδαλο» εις βάρος της!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ και πήραν αψήφιστα το ματς, που εξελίχθηκε σε σκληρή αναμέτρηση.
Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι εδικαιούντο της νίκης… Ζήτησαν αποβολή του Κοτροζίνη στο πέναλτυ που κέρδισαν στο 5’ με τον Κιαχόπουλο, «αλλά ο διαιτητής μάλλον φοβήθηκε κι έδειξε μόνο κίτρινη» μας είπαν εκπρόσωποι της Δόξας, οι οποίοι θα κάνουν έντονη διαμαρτυρία και στην Ένωση, κυρίως για τις υποδείξεις του βοηθού Σπυρόπουλου, «ο οποίος έκοψε με ανύπαρκτα οφ-σάιντ, δύο φάσεις που δεν υπήρχε υποψία παράβασης»! Στην πρώτη, υποστηρίζουν ότι ο Δημάκης έφυγε από κανονική θέση για να σκοράρει και στην δεύτερη (στο 78’) ότι ακύρωσε με υπόδειξή του κανονικό γκολ του Γκίνι, σε σέντρα του Σάββα.
Επίσης, διαμαρτύρονται επειδή δεν παίχθηκαν ούτε 5’ λεπτό ποδοσφαίρου στο διάστημα 70’- 85’ του αγώνα, λόγω των συνεχών καθυστερήσεων των γηπεδούχων!
ΣΚΟΡΕΡΣ: 3', 9' Καμπέρης – 29' Δημάκης.
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ: 5' Δημάκης (απέκρουσε ο Πετράκης).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ζαχαρόπουλος – Σπυρόπουλος, Αδαμόπουλος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου (46' Πέππας), Μαυρίδης, Μπόρας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Κριεμάδης, Καλογήρου, Μπερμπάντης, Μπενετάτος (78' Λέκκας), Καμπέρης (59' Κουκάι).
ΔΟΞΑ: Παλατσίδης, Β. Νιφόρος (70' λ. τρ. Βογιατζάκης), Δ. Νιφόρος, Φιλίππου, Σπυρίδης, Ασημακόπουλος, Μαργούτας, Μαβίδης, Δημάκης, Γκίνι (80' Ζωγράφος), Κιαχόπουλος (60' Σάββας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money