Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2-2

Δυνατό ματς που ανέδειξε προτερήματα και ελαττώματα των αντιπάλων, με ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 έγινε στην Παλαιά Φώκαια, παρουσία πολλών θεατών. Ο τοπικός Πρωτέας διατήρησε σχετική πρωτοβουλία στις κινήσεις κατά το πρώτο ημίχρονο, οπότε με ανάπτυξη από τα πλάγια δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο β’ μέρος ο Αυλώνας πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και περιόρισε τους γηπεδούχους. Τα γκολ επιτεύχθηκαν από στημένες φάσεις αλλά και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές και καλές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα…

Το 1-0 έγινε στο 44′ με κοντινό πλασέ του Κούλιμπη, μετά από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα του Αυλώνα. Με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Μπενετάτου από πλάγια θέση, στο 66’, ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα στο 69’, ύστερα από κεφαλιά του Κούλιμπη σε φάουλ του Λάζαρη. Το τελικό 2-2 δημιουργήθηκε στο 78′ μετά από κτύπημα φάουλ του Μπενετάτου, σύγχυση στα καρέ του Πρωτέα και ευθύβολο σουτ του Καραδήμου.
Διαιτητές: Γιαλούρης, (Μόσχος, Βλαβάκης).

ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης (50’ Μαραγκός), Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Μακρυπίδης, Κοσμάτος, Γιασελάι, Χοντζάλι, Χουσιάδης (50′ Kωστάκη).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλαιοσπύρος, Τσέλιος (46′ Βλάχος), Κούλιας, Οικονομίδης, Ελευθεριάδης, Λέκκας, Καραδήμος, Nουόμπα, Μπενετάτος, Μπαμπαλίου.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money