Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ»


Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Αήττητου Γιάννη Γιαννάκη, δεν είναι οπαδοί της ομάδας του, αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια μετά την λήξη του αγώνα με την Δόξα Κορωπίου και μάλιστα επισήμανε ότι ήταν οι ίδιοι που έκαναν φασαρία και την προηγούμενη εβδομάδα στον Γέρακα.
Ο κ. Γιαννάκης τόνισε: «Εμείς καλέσαμε την Αστυνομία να συνοδεύσει το πούλμαν με την αποστολή της Δόξας, γιατί πράγματι είχαν έλθει κάποιοι άγνωστοι προς την ομάδα μας οπαδοί, με σκοπό να προκαλέσουν ένταση! Κάτι που συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε στο Γέρακα, πάλι έξω από το γήπεδο... Γι’ αυτό φωνάξαμε την Αστυνομία να είναι παρούσα. Ζημιές δεν υπέστη το πούλμαν».
Επίσης, σχετικά με τα επεισόδια του ημιχρόνου, ο πρόεδρος του Αήττητου περιόρισε την σημασία τους στην κακή συμπεριφορά του παίκτη της Δόξας Μπουτσάι, λέγοντας: «Αυτός προκάλεσε με την συμπεριφορά του, τους οπαδούς του Αήττητου στο ημίχρονο. Δεν έπρεπε να απευθυνθεί στους οπαδούς μας! Ήταν φυσικό αφού τους απάντησε υβριστικά -όπως μου είπαν- να προκληθεί ένταση, την οποία πάντως δεν υιοθετούμε. Η μοναδική μας σκέψη είναι πώς θα κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Παλεύουμε μόνοι μας, έχοντας νεροπίστολα, αλλά πιστεύουμε ότι τελικά θα καταφέρουμε να σταθούμε όρθιοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money