Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1-0


Παιχνίδι γεμάτο νεύρα και αρκετά επεισόδια, κέρδισε ο Αήττητος με 1-0. Η Δόξα είχε καλύτερη απόδοση και δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Σύρο στο α’ ημίχρονο. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου (δεν υπήρχε σκορ 0-0) δημιουργήθηκαν σοβαρά επεισόδια, όταν οπαδοί του Αήττητου πέταξαν από ψηλά, πίσω από την εξέδρα, αντικείμενα σε παίκτες και παράγοντες της Δόξας, κάτω στον διάδρομο των αποδυτηρίων! Τα επεισόδια γενικεύθηκαν, όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων «την έπεσαν» σε παράγοντες της Δόξας ενώ 7-8 θεατές πήδηξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου και «όρμησαν» στον Μπουτσάι, παίκτη της Δόξας αλλά και τον Καδίτη, που κατάγεται από τα Σπάτα αλλά αγωνίζεται στη Δόξα… Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πράγματα ηρέμησαν με την παρέλευση 10λέπτου ενώ οι διαιτητές βρίσκονταν στα αποδυτήρια και δεν είδαν τι έγινε.
Το β’ ημίχρονο άρχισε με πολύ εκνευρισμό από τους παίκτες αλλά κι από τους οπαδούς στην εξέδρα του σταδίου. Στον αγωνιστικό χώρο, η αναμέτρηση εξελισσόταν αμφίρροπη και στο 58’ ο Κολάγκι με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0!
Στο υπόλοιπο διάστημα η Δόξα στεκόταν κάπως καλύτερα αλλά και ο Αήττητος προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει ένα ακόμη γκολ! Δεν τα κατάφερε κανείς από τους δύο, παρά την πίεση στο τέρμα του Χατζηφόρου, που ήταν «κέρβερος».
Μετά την λήξη του παιχνιδιού, οι οπαδοί του Αήττητου πήγαν έξω από το στάδιο, με εμφανή στόχο (φωνές, συνθήματα κλπ.) να δημιουργήσουν ζημιές στο λεωφορείο της Δόξας! Ευτυχώς, η επιτόπια παρουσία του υπερπαρατηρητή του αγώνα Δημήτρη Δεστούνη (προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ), απέτρεψε την συνέχιση των επεισοδίων, αφού απείλησε τους χούλιγκανς με μηνύσεις και κάλεσε την Αστυνομία…
Θυμίζουμε ότι επεισόδια δημιούργησαν οργανωμένοι οπαδοί του Αήττητου και την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο Γέρακα!
Διαιτητές: Μανιώτης, Ρούντος, Σπυρόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μαγκλάρας, Τσαμουρτζής, Μπαρμπαρούσης, Καλούδης, Κολάγκι, Φράγκος, Φυτιλής, Μασκλαβάνος, Μητσιώνης (70' Μαγκουσοχατζάκης), Θεοφάνους (90' Ράπτης).
ΔΟΞΑ: Αποστολίδης, Κωστάζος, Μαρινάκης, Καδίτης, Θεοχάρης, Σοτίρ, Τούντας, Σύρος, Δάβαρης, Μίνα (65' Χάλαρης), Βαλσαμογιάννης.

6 σχόλια:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.

Unknown είπε...

ουστ λαμογια..πια συνθηματα και τι ψεματα ειναι αυτα που λετε?? για τον μπουτσαι που εβριζε τον κοσμο των Σπατων τον κοσμο της ομαδας που τον εκανε παιχτη..ο καδιτης ηταν απιστευτα προκλητικος με τα θεατρα του και οτι εκανα..Κανονιστε να κανετε τιποτα και να γελασει και ο καθε πικραμενος..ΑΗΤΤΗΤΕ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ..ξαναγυρισαμε και απο τα σπατα δεν θα περναει κανεις

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είπε...

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ

Unknown είπε...

Απίστευτα και φυσικά στοχευμένα τα όσα έγραψε Ο.... "ανώνυμος" "δημοσιογράφος" του ρεπορτάζ. Να ξέρουν όλα αυτά τα φερεφονα ότι το περισσότερο που μπορούν να πετύχουν με αυτά τα ψευτοδημοσιεύματα είναι να τιμωρηθεί η έδρα του Αήττητου κάτι που δεν φαντάζει και τόσο οδυνηρό εαν κανείς δει και συγκρίνει την συγκομιδή των εντός και εκτός έδρας βαθμούς της ομάδας!

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είπε...

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ = ΑΈΠΣΑΝΑ.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money