Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ











Μας κοινοποιήθηκε ανακοίνωση με υπογραφή «ΓΣ ΑΟ Κουβαρά», με την οποία συγκαλείται έκτακτη Γ.Σ. του συλλόγου για εκλογή νέου προέδρου του συλλόγου.
Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Κουβαρά συγκάλεσαν Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου προέδρου. Φίλαθλοι και μέλη του Δ.Σ. του Κουβαρά, που παρευρίσκονταν στο γήπεδο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας παίδων Α.Ε. Πόρτο Ράφτη – Α.Ο. Κουβαρά (Κυριακή πρωί 2 Δεκεμβρίου), ήλθαν σε φραστική διαμάχη και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!
Αμέσως ζητήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου να επιβάλλει την τάξη στους φιλάθλους του Πόρτο Ράφτη, μιας και είχε άριστες σχέσεις ως παλιός αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ε. Πόρτο Ράφτη, κάτι που αυτός δεν έπραξε... Έτσι, τέθηκε θέμα για τον κ. Αθανάσιο Λάμπρου, που προεδρεύει στον Α.Ο. Κουβαρά, με μοναδικό όφελος το Πόρτο Ράφτη να έχει έδρα αμετακίνητη, ενώ είναι γνωστό ότι ο ίδιος ο Δήμος του, δεν τον δέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.
Μετά την λήξη του αγώνα παίδων, κλήθηκε ο κ. Λάμπρου να συνευρεθεί με φιλάθλους και μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Κουβαρά, προκειμένου να αποφασισθεί αν πρέπει μετά από αυτά τα επεισόδια, να εξακολουθήσει ο Κουβαράς να παραχωρεί την έδρα του στο Πόρτο Ράφτη. Αυτός απέφυγε την συνάντηση με φτηνές δικαιολογίες. Επιπλέον, ορισμένοι κατηγόρησαν τον κ. Λάμπρου, ότι δεν υποστήριξε όπως έπρεπε, τα συμφέροντα της ομάδας παίδων του Κουβαρά…
Μετά από αυτά, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισαν να συγκαλέσουν Γ.Σ. για εκλογή νέου Προέδρου του Δ.Σ. στις 15/12/12, ώρα 13:00 στο γήπεδο Κουβαρά και σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, ορίσθηκε και δεύτερη Γ.Σ. για τις 21/12/12, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money