Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ την Πέμπτη 6/12 και έλαβε –μεταξύ άλλων- τις παρακάτω αποφάσεις:
* Ορίσθηκε για την Τετάρτη 12/12, ώρα 15.30’, η διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλημάτων υποδομών, που αναβλήθηκαν το Σάββατο 1/12 λόγω κακοκαιρίας, ως εξής:
Πρωτάθλημα νέων:
Γήπ. Ανθούσας: Άμυνα Ανθούσας-Μάχη Μαραθώνος.
Γήπ. Κορωπίου «Παπαδιδέρης»: Δόξα Κορωπίου-Κυανούς Αστήρ Βάρης.
Γήπ. Κρυονερίου: Κρυονέρι-Αυλώνας.
Πρωτάθλημα παμπαίδων:
Γήπ. Παιανίας: Παμπαιανικός-Γλυκά Νερά.
 
* Ορίσθηκε κατόπιν σχετικής εισηγήσεως της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, η διεξαγωγή του αγώνα Α’ κατηγορίας Μάχης Μαραθώνος-Θύελλας Ραφήνας στο γήπεδο Διονύσου, λόγω τιμωρίας αποκλεισμού της έδρας της Μάχης. Επίσης, ζητήθηκε από τον οικείο δήμο η παραχώρηση του γηπέδου Παιανίας, για τον ορισμό της συνάντησης 9ης αγωνιστικής Β’ κατηγορίας Αρτέμιδος-Ραμνούντα Γραμματικού, που πρόκειται να διεξαχθεί στις 16/12, λόγω τιμωρίας της Αρτέμιδος με ποινή αποκλεισμού της έδρας της.
 
* Επικυρώθηκε η ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών που επέβαλε στη συνεδρίαση της 29/11/2012 η Επιτροπή Διαιτησίας στον διαιτητή Π. Καζά, για ασάφεια φύλλου αγώνος. Η ποινή ίσχυσε από 1/12, γι’ αυτό ανακλήθηκαν οι ορισμοί του συγκεκριμένου διαιτητή από αγώνες υποδομών της 1/12 που είχε αρχικά ορισθεί.
 
* Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Παπαμακάριος ενημέρωσε το σώμα ότι την ερχόμενη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., έχει καλέσει στην αίθουσα συνελεύσεων της Ένωσης, τους προέδρους των σωματείων Β’ και Γ’ κατηγορίας, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money