Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Σημαντικές διοικητικές κινήσεις έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καιρό στις τάξεις των δύο ομάδων του Κορωπίου, που αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ, δηλαδή τον Α.Ο. Κορωπίου και την Δόξα.
Ήδη, ο Α.Ο.Κ. μετά την τελευταία του επιτυχία να νικήσει με 1-0 στα Γλυκά Νερά την ομώνυμη τοπική ομάδα και το παραπάτημα του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου στη Σταμάτα, πέρασε πρώτος στην βαθμολογία και ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.
Από την πλευρά της η Δόξα ανασυγκροτήθηκε, καθώς τα ηνία του συλλόγου ως πρόεδρος, ανέλαβε πάλι ο Δημήτρης Μαγγανάς, ο οποίος την οδήγησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε περίοπτη θέση, διεκδικώντας μέχρι το τέλος, ακόμη και τον τίτλο της περιόδου 2011-2012.
Στόχος των δύο συλλόγων του Κορωπίου, είναι να καταφέρουν να πετύχουν στο τέλος του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, το 1-2 στην κορυφή της βαθμολογίας!
Οι παίκτες και των δύο ομάδων πήραν την περασμένη εβδομάδα τα οδοιπορικά τους και οι τεχνικοί των δύο ομάδων ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε κάποιες χρήσιμες μεταγραφές τον ερχόμενο Γενάρη!
Στον Α.Ο.Κ. έχει διακοπεί η συνεργασία με αρκετούς παίκτες (κάποιοι ήταν βασικοί στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου), λόγω υψηλού κόστους και την 11άδα στα περισσότερα παιχνίδια, απαρτίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές.
Την θέση του αποχωρήσαντος αντιπροέδρου από το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου Βαγγέλη Τσεβά, κατέλαβε ο επιχειρηματίας Κων. Παπακωστόπουλος, καθώς ο πρόεδρος Παν. Αλεξανδρής θέλει να δημιουργήσει ένα ευέλικτο -που να διευρύνεται- σχήμα φίλων και υποστηρικτών της ομάδας, ώστε ανά πάσα στιγμή να υπάρχει συνέχεια σε διοικητικά στελέχη.     
Μεταξύ των δύσκολων φιλάθλων της πόλης, μόλις τώρα αρχίζει να περνάει το μήνυμα της προσπάθειας που καταβάλλεται… Οι πλέον δύσπιστοι άρχισαν πρόσφατα να αντιλαμβάνονται ότι κάτι κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.
Το Κορωπί βρίσκεται στην κορυφή με 30 βαθμούς σε 12 αγώνες (10 νίκες, 0 ισοπαλίες και 2 εκτός έδρας ήττες από Θύελλα και Παλληνιακό).
Η Δόξα είχε ατυχίες στις τελευταίες αγωνιστικές αλλά παραμένει ψηλά, στην 5η θέση (6 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες) με 19 βαθμούς.
Η βαθμολογική κορυφή της Α’ κατηγορίας:
1. ΑΟ Κορωπίου       12     10      0        2        20-5   30
2. Ολυμπιακός Α.Σ.   12     9        2        1        25-7   29
3. Θύελλα Ραφ.        12     9        1        2        25-6   28
4. Κεραυνός Κερ.      12     7        3        2        14-7   24
5. Δόξα Κορωπίου     12     6        1        5        15-19  19
6. Λαυρεωτική          12     5        3        4        17-15  18
7. Γλυκά Νερά          12     5        2        5        13-13  17

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money