Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 5-1























Δεύτερη –και μάλιστα ευρεία- συνεχόμενη νίκη για το Καπανδρίτι, που νίκησε 5-1 στο γήπεδό του τον Παλλαυρεωτικό, μια ομάδα με περίεργες μεταπτώσεις στα παιχνίδια της… Από το πρώτο ημίχρονο το Καπανδρίτι επέβαλε τον ρυθμό του στο ματς και προηγήθηκε 4-1, με «γρήγορα» τέρματα του Μάριου Τσαλίδη στο 5’, στο 12’ και του Ζουβερέλλη στο 14᾿. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 39’ μείωσαν σε 3-1 με γκολ του Ασλάνη.
Όμως, πριν λήξει το ημίχρονο (44’) ο Μπύρωσης πρόλαβε να σημειώσει το 4-1 και να απογοητεύσει τα όποια όνειρα του Παλλαυρεωτικού.
Στο β’ 45λεπτο το Καπανδρίτι πρόσεξε την άμυνά του, κι έψαχνε το γκολ με οργανωμένες επιθέσεις. Σε μια απ’ αυτές είχε και δοκάρι. Στο 62’ ο Καραμπιτιάνης πέτυχε το 5-1, δίνοντας διαστάσεις στο σκορ.
Διαιτητές: Μαγουλάκης, Τζάλλας και Αδαμόπουλος.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας (58’ Χασανάι), Καραμπιτάνης, Σίνας, Σωτήρχος, Κλίσι (78’ Πιτσιάβας), Σπ. Τσαλίδης, Ζουβερέλλης, Μπύρωσης, Αθανασόπουλος, Σπ. Μαντάς (76’ Μιχ. Τσαλίδης).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Νικολαΐδης, Β. Πιτσικάλης, Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Παγκοζίδης, Βλαντής, Τυφλίδης, Κυριακίδης, Κούσουλας, Χριστοφορίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money