Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 4-1

Ο Βάρδας έχει εξαπολύσει τον κεραυνό του για το 4-1 στο 90'.
Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας σημείωσε ο Γέρακας επί του Ωρωπού με 4-1, μετά από ένα ημίχρονο εξαιρετικής απόδοσης και απώλειας πολλών ακόμη ευκαιριών, πέραν των τερμάτων που επετεύχθησαν.
Στο πρώτο 45λεπτο, η καλή απόδοση των γηπεδούχων επισφραγίσθηκε με την επιτυχία 3 τερμάτων, που τους έδωσαν ουσιαστικά και τη νίκη! Σκόρερς ήταν οι Βάρδας (8’), Μαργέτης (38’) και Δελάρδας (40’).
Επίσης, έχασαν σειρά από 5-6 προσπάθειες, που βρέθηκαν αμαρκάριστοι στην περιοχή σε θέση για γκολ αλλά αστόχησαν ή «έπεσαν» πάνω στον τερματοφύλακα Βασιλειάδη.
Η κακή εμφάνιση των φιλοξενουμένων δεν βελτιώθηκε ούτε στο β’ ημίχρονο, όταν ο Γέρακας άφησε χώρο στον Ωρωπό, για να κάνει παιχνίδι.
Μείωσαν, βέβαια, με τον Νουόμπα στο 57’ σε 3-1 αλλά οι ενέργειές τους δεν ήταν ολοκληρωμένες αφού η άμυνα των γηπεδούχων τους ανέκοπτε με ευκολία.
Στο 75’ απεβλήθη από τον πάγκο του ο προπονητής του Ωρωπού Μιχάλης Βλάχος, για εξύβριση του διαιτητή. Παίκτες, προπονητής και παράγοντες, ζήτησαν επίμονα πέναλτυ σε δύο φάσεις, που δεν υπήρχε φάουλ!
Στο 87’ απεβλήθη και ο προπονητής του Γέρακα Άρης Τσαγδής για διαμαρτυρία…
Στην τελευταία επίθεση του αγώνα (90’), ο Βάρδας με δυνατό ευθύβολο σουτ, πέτυχε το 4-1 κλείνοντας το σκορ θριαμβευτικά για την ομάδα του Γέρακα.
Ανεκτικός σε διαμαρτυρίες παικτών και παραγόντων ήταν ο σωστός –κατά τα άλλα- διαιτητής Μανιώτης και οι βοηθοί του Β. Τζαφόλιας και Μπουξμπάουμ.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Κάλης, Γεωργόπουλος, Βούρλας, Μπερέτης, Βάρδας, Δ. Πελέκης (56' Τσαδήμας), Μαργέτης (71’ Τσουράκης), Δελάρδας.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Ανυφαντής, Βούσουλας, Μέγας, Αμπάζι (54' Αποστολόπουλος), Κανατάς, Σωτηρόπουλος, Στεφανής, Αλούσι, Νουόμπα. 

 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money