Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4-1











Ξεπερνώντας το καλό στήσιμο της Λαυρεωτικής στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου επέφερε μικρές αλλαγές στον τρόπο ανάπτυξής του και πέτυχε σε διάστημα 20  λεπτών 4 τέρματα με σκόρερ τον εντυπωσιακό Τσέλια, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με 4-1!
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι το 60’ που η Λαυρεωτική είχε δοκάρι (57’ Τζώρας) και δύο καλές ευκαιρίες στο α’ μέρος, με τον Παπαδόπουλο και τον Μακρή. Νωρίτερα (55’) από πλευράς Ολυμπιακού, δοκάρι είχε και ο Αθανασόπουλος.
Μόλις οι γηπεδούχοι «ξεκλείδωσαν» την άμυνα των φιλοξενουμένων, καθώς πέρασε στην άκρη της επίθεσης ο Τσέλια και την θέση του στην κορυφή πήρε ο Φιλλής, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Τσέλια στο 60’ και ακολούθησαν 3 ακόμη (64', 72', 80') με σουτ του ίδιου σκόρερ.
Στο 75’ ο Δρούγκας με ευθύβολο δεξί σουτ εκτός περιοχής, μείωσε προσωρινά σε 3-1.  
Πολύ καλή η διαιτησία των Χριστοδούλου, Γιαλούρη, Τσιαλογιάννη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Ράλλης (73' Νικολάου), Τσέλια, Μηλιώτης (57' Σταυρόπουλος), Τσουμάνης (65' Φιλλής), Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (71' Δρούγκας), Παπαγεωργίου, Παπακωσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Ιατρού (65' Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος, Γκαβέρας (82' Χασιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money