Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-1










Εύκολα νίκησε το Κορωπί τον Άρη Βούλας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 στο 15', με πλασέ μέσα από την περιοχή του Παπαδόπουλου. Λίγο αργότερα (23’) ο Γαλάνης με δυνατό σουτ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Τσόμπο και στο 35' ο διαιτητής έδειξε φάουλ και δεύτερη κίτρινη στον Πάντου, ο οποίος ζήτησε πέναλτυ σε υποτιθέμενη ανατροπή του!
Το Κορωπί διατήρησε την υπεροχή κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45’ με τον Σπηλιόπουλο, όταν αντί να σουτάρει μόνος του εντός περιοχής, έδωσε πάσα στον Παπαδόπουλο, που δεν κατάφερε να σκοράρει από δυσκολότερη θέση.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 65' ο Ντεντόπουλος έκανε το 2-0 με πλασέ από κοντά, αφού πήρε το «ρημπάουντ» από δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου στο δοκάρι!
Στο 75’ ο Άρης μείωσε όταν από κτύπημα φάουλ του Τσιαγκάνη, η μπάλλα βρήκε στο κεφάλι του Ντεντόπουλου και κατέληξε στα δίκτυα του Παπαθεοδώρου.
Το 3-1 σημείωσε ο Γαλάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από την σέντρα, αφού η μπάλλα αναπήδησε στον κακό αγωνιστικό χώρο, περνώντας μπροστά από αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Τσόμπο!
Διαιτητές: Παπάζογλου, Φαμέλης, Οικονόμου.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Πάντου, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης, Σπηλιόπουλος (75' Βρούτσης), Κοκκίνη (60' Ανδρεάδης), Μινάι, Παπαδόπουλος (82' Τσαουσάι).
ΑΡΗΣ: Τσόμπο, Τσιαγκάνης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Μανταλόζης, Πολυχρονιάδης (50' Βεϊζάι), Μπουλάρι (70' Λ. Μαντακίδης), Π. Μαντακίδης, Παππάς, Διγενής (55' Παπαγεωργίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money