Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-3










Σ’ ένα παιχνίδι γεμάτο σε φάσεις και γκολ, ο ελαφρώς καλύτερος Κουβαράς νίκησε στον Αυλώνα την νεανική τοπική ομάδα με 3-2 αφού προηγήθηκε 3-0! Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε ο Κουβαράς και πέτυχε δύο τέρματα με τον ευέλικτο νεαρό Βανγκέλι. Το 1-0 στο 15’ με κοντινό πλασέ και το 2-0 στο 35’ με διαγώνιο πλασέ αφού και στις δύο περιπτώσεις η άμυνα των γηπεδούχων «κόλλησε»!
Ο Αυλώνας προσπάθησε να ανταποδώσει με την έναρξη του β’ μἐρους, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν στο 61’ ένα σουτ στο δοκάρι από τον Σεφεράι.
Στο 63’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λιάπης του Κουβαρά, που συνέχισε με 10 παίκτες αλλά είχε πολύ δραστήριο τον Ζατσελλάρι, ο οποίος στο 70’ κέρδισε πέναλτυ από τον νεοεισελθόντα Σ. Πάντο. Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Ζατσελλάρι και πέτυχε το 0-3.
Με ενέργεια μέσα στην περιοχή και σουτ στο 75’, ο Κάρολι μείωσε σε 1-3, οπότε οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» και πίεσαν αλλά οι τελικές τους προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, πιο μεθοδικοί, είχαν ένα τετ-α-τετ του Παπανικολάου στο 82’ και πλασέ άουτ, όπως και δοκάρι στο 85’ σε σουτ του ίδιου παίκτη (Παπανικολάου), που στην επιστροφή της μπάλλας, προ κενής εστίας, ο επερχόμενος Πρίφτης πλάσαρε άουτ.
Τελικά, στο 92’, ο Πούγιας διαμόρφωσε το 2-3 με προβολή, ύστερα από αναμπουμπούλα στην περιοχή.
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία των Κωνσταντόπουλου, Νικολακάκου και Μπουτζουβή.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Κύριατζης (41’ Καλέμης), Νακάι (65’ Σ. Πάντος), Τσέλιος, Λέκκας, Μπαμπαλίου, Πούγιας, Κάρολι, Νάνος, Δημητριάδης, Σεφεράι, Ε. Πάντος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κ. Ρώμας, Κοτοπούλης, Χατζής, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Παπάρας, Π. Μπίκλης, Βανγκέλι, Παπανικολάου, Ζατσελλάρι, Πρίφτης (91’ Σίνης).

* Η διοίκηση του Α.Ο. Κουβαρά, με δήλωση του προέδρου Θανάση Λάμπρου, ευχαρίστησε την διοίκηση του Α.Ο. Αυλώνος για την άψογη φιλοξενία, όπως και τους διαιτητές του αγώνα, για την εξαιρετική τους απόδοση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money