Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-1














«Λιοντάρια» οι Γερακιώτες, πήραν δίκαια τη νίκη με 2-1 στο τοπικό ντέρμπυ από τους ανεξήγητα μέτριους παίκτες του Παλληνιακού. Αυτοί που ήθελαν περισσότερο τη νίκη, κατάφεραν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και να σημειώσουν την δεύτερη μόλις νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ήταν ανώτεροι και διατήρησαν την υπεροχή στις κινήσεις, σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα! Ο Παλληνιακός δεν θύμιζε καθόλου την καλή ομάδα που κατά καιρούς παρουσιάζει!
Το σκορ άνοιξε ο Δελάρδας με πλασέ στο 25’, ύστερα από κάθετη πάσα του Βάρδα (1-0). Λίγο αργότερα (30’) ο Μαργέτης συνδυάσθηκε με τον Βάρδα και το σουτ του τελευταἰου απέκρουσε με ετοιμότητα ο Μπακόλας.
Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1), όταν ο Κοβάνης κέρδισε κεφαλιά σε κόρνερ, έστρωσε στον Καρακάση, κι αυτός με γυριστό σουτ σκοράρησε.
Στο β’ μέρος, ο Γέρακας ήταν ακόμη καλύτερος σε απόδοση και πέτυχε το 2-1 πάλι με τον Δελάρδα σκόρερ, στο 56’ και πάλι από κάθετη πάσα του Βάρδα! Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ελαφρά εδαφική υπεροχή μετά το 70’, χωρίς να ανησυχήσουν ποτέ τον Γαβαλά.
Ο Γέρακας άρπαξε την τελευταία ευκαιρία στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Σε δύσκολη βαθμολογικά θέση βρέθηκε ο Παλληνιακός.
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Φαμέλης – Μήταρης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Ζώης, Κρητικός, Κάλης, Καρλατήρας, Βούρλας, Μπερέτης, Βάρδας, Πελέκης (89' Γεωργόπουλος), Μαργέτης (84' Τσαδήμας), Δελάρδας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Π. Μπούρας, Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Η. Μπούρας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούσης (46' Πάσσαρης), Μπερτσιάς, Κοβάνης (65' Ζώκος, 90' λ.τρ. Κούνας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money