Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1-2










Δυνατό ματς με ισοδύναμους αντιπάλους έγινε στη Δροσιά, όπου επεκράτησε στο τέλος ο Διόνυσος με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι πιο δυνατά και είχαν 2 μικρές ευκαιρίες στο 15’ (χλιαρό σουτ του Ραυτακόπουλου) και το 28’ (παράλληλη μπαλλιά με την γραμμή τέρματος του Τσαλίκη) ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό…
Στο 44’ ο Διόνυσος προηγήθηκε (0-1) με εξαιρετικό γυριστό άπιαστο σουτ του Γκέσουρα από την γωνία της μεγάλης περιοχής στο «Γ» της εστίας του Τσαλίκη!
Η επιθετική αδυναμία της Νίκης ήταν εμφανής αλλά στο 83’ κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) με σουτ εκτός περιοχής του Μούρτη (η μπάλλα κτύπησε και στον αμυντικό Ζωγόγιαννη).
Και καθώς όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο 88’ ο τερματοφύλακας Τσαλίκης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Δρόσο και το καταλογισθέν πέναλτυ, μετέτρεψε σε γκολ ο Καρατσίκος (1-2).
Σωστή η διαιτησία του Α. Γαλάνη και των βοηθών του Σπυρόπουλου και Ανδρ. Βλάχου.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Γαρουνιάτης (78’ Μούρτης), Μπότζιος, Ιωαννίδης, Κιούρκος, Πιπέρας, Λιβαθινός (62’ Χ. Μπέτσης), Γρηγοράτος (89’ Ζαγάρης).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Ζωγόγιαννης, Κουτσογιάννης (90’ Αλεξανδρόπουλος), Γκέσουρας, Χριστοδούλου, Δρόσος, Καρατσίκος, Κολέτσας, Κωνσταντόπουλος (85’ Μαρώλιας), Ουντέζε, Ραυτακόπουλος (46’ Παξιμάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money