Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-2













Τα Γλυκά Νερά έδειξαν πολλές αγωνιστικές αρετές και προσαρμόσθηκαν καλύτερα στις δύσκολες -λόγω βροχής και αέρα- γηπεδικές συνθήκες. Έτσι, κατάφεραν να επικρατήσουν μέσα στην Κερατέα του γηπεδούχου Κεραυνού, που πέταξε «στα σκουπίδια» τις τελευταίες επιτυχίες του κι έχασε ένα παιχνίδι που αρχικά θεώρησαν οι παίκτες του δικό τους!
Η μέτρια απόδοση του Κοντογιάννη αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα της Κερατέας, η οποία στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν επιθετικοί και δημιούργησαν ορισμένες καλές προϋποθέσεις για γκολ.
Όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, κι έχασαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία με τον Παπακωνσταντίνου στο 18’. Στο 23’ ο ίδιος παίκτης με εξαιρετική ενέργεια έδωσε ασίστ στον Παπάζογλου, ο οποίος πέτυχε το 0-1. Ακόμη, τα Γλυκά Νερά έχασαν κι άλλη καλή ευκαιρία στο 25’.
Στο β’ ημίχρονο, κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν χωρίς αποτέλεσμα για να ισοφαρίσουν, οι φιλοξενούμενοι πάλι με τον Παπάζογλου σε αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτυ, σημείωσαν το 0-2 στο 58’.
Ο Κεραυνός συνέχισε να πιέζει, τα Γλυκά Νερά υποχώρησαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Δ. Ρώμα στο  62’. Οι υπόλοιπες προσπάθειες εκτονώθηκαν από την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Καλή η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου, Β. Τζαφόλια και Πολυχρονιάδη.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου (62' Δ. Ρώμας), Λιούμης, Χ. Παππάς (46' Μεγαγιάννης), Αναγνώστου, Πρίφτης, Λούτζη, Γ. Ρώμας, Ευφραιμίδης (40' Μπάτρης), Κοντογιάννης, Κρυεμάντη.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Αντωνόπουλος, Καψάλας (68' Γιαννούλης), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας, Καλούδης (72' Μαστορόπουλος), Παπακωσταντίνου (84' Προβίδης), Δ. Παπάζογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money