Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-0

Παιχνίδι με πολλή δύναμη, μέσα σε βούρκο (ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου Σπάτων είναι απαράδεκτος) και κακοκαιρία, δεν ανέδειξε νικητή…
Κάθε προσπάθεια καταστράφηκε από την λάσπη και μόνο σε δύο περιπτώσεις οι ομάδες έφθασαν κοντά στο γκολ. Η πρώτη ήταν στο 15’ όταν ο Παπάζογλου, μόνος πλάγια στην περιοχή, δεν κατάφερε να πιάσει σουτ, χάνοντας το κοντρόλ της μπάλλας και η δεύτερη στο 85’ όταν ο Λάππας έπιασε κεφαλιά (πολύ κοντά στο τέρμα) και ο Τσούκας απέκρουσε ενστικτωδώς εκπληκτικά, σώζοντας την εστία του! Σε άλλες προσπάθειες, ο Αήττητος είχε στο 39’ μια παράλληλη μπαλλιά του Μαγκουσοχατζάκη προς το τέρμα, που δεν πρόλαβε κανείς επιθετικός να εκμεταλλευθεί και η άμυνα έδιωξε ενώ στο 43’ εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γάσπαρη, δεν είχε ανάλογο τελείωμα.
Γενικά οι γηπεδούχοι ήθελαν να πετύχουν κάτι καλύτερο αλλά δεν μπορούσαν! Και οι φιλοξενούμενοι είχαν διάθεση να οργανώσουν καλύτερα το παιχνίδι αλλά το γήπεδο δεν το επέτρεπε! Αισθητή ήταν και η απουσία του τραυματία Μπούρμπουλα στο συγκεκριμένο ματς…
Καλοί οι διαιτητές Μανιώτης, Οικονόμου και Ανδρεάδης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Χ. Σταύρου, Μαγκλάρας, Καλούδης, Μαγκουσοχατζάκης, Κολάγκι, Φράγκος, Μπαρμπαρούσης, Φυτιλής (87' Β. Σταύρου), Λάππας, Μασκλαβάνος (75' Τσαμουρτζής).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Βασιλόπουλος (65' Αντωνόπουλος), Καψάλας, Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής (80' Προβίδης), Δ. Παπάζογλου, Καλούδης (73' Γιαννούλης), Παπακωσταντίνου, Γάσπαρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money