Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΘΑΝ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ TOY ΩΡΩΠΟΥ!



Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε (έστω με καθυστέρηση) ότι ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής τίμησε τον επίτιμο πρόεδρο και κορυφαίο παράγοντα του Π.Α.Σ. «Ωρωπός» Θανάση Κατερίνη, στην ετήσια εκδήλωσή του, που έγινε στην Ραφήνα.
Ο Θανάσης Κατερίνης ανάλωσε την ζωή του υπηρετώντας την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο και την ομάδα του Ωρωπού. Ήταν αρχικά παίκτης, κι αργότερα ηγετικός παράγοντας και πρόεδρος του συλλόγου. Σχεδόν για 40 χρόνια η προσφορά του Θανάση Κατερίνη παραμένει ανεκτίμητη. Το απαράμιλλο πάθος του και η ανιδιοτελής του προσφορά στο πέρασμα των δεκαετιών αποτελεί παρακαταθήκη για την ιστορία του δημοφιλούς συλλόγου. Ακόμη και τα παιδιά του έγιναν παίκτες του Ωρωπού και αγάπησαν την ομάδα του Ωρωπού.
Ο ίδιος ο Θανάσης Κατερίνης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σύνδεσμο Προπονητών της περιοχής μας που τον τίμησε και δήλωσε σχετικά: «Είναι σημαντικό να σε τιμούν άνθρωποι του ποδοσφαίρου για την προσπάθεια που έχεις κάνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλες αυτές τις δεκαετίες! Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου». Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα της καρδιάς του, τον Π.Α.Σ. «Ωρωπός», λέγοντας: «Εύχομαι από καρδιάς η ομάδα του Ωρωπού να βρει τον δρόμο της και να ξαναφτάσει στις εθνικές κατηγορίες. Εκεί ανήκει ο Ωρωπός! Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money