Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2–1



Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κουβαράς, γηπεδούχος επί της Αρτέμιδος με 2-1. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο α’ μέρος του αγώνα. Είχαν αποτελεσματική άμυνα και παραγωγική επίθεση ύστερα από πολύ καιρό! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοήθησε και η κακή απόδοση των φιλοξενουμένων, οι οποίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και βρέθηκαν να ηττώνται στο τέλος του α’ ημιχρόνου με 2-0…
Στο 20' ο Σταμάτης με προβολή (σε πάσα του Σύρου) έκανε το 1-0 και στο 39' ο Λιάπης με κεφαλιά (μετά από εκτέλεση κόρνερ) σημείωσε το 2-0.
Η Άρτεμις διατήρησε την υπεροχή στο β’ 45λεπτο αλλά έχασε πάλι πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν (2-1) στο 60' με τον Κολάγκι (πλασέ σε αναμπουμπούλα) ενώ είχαν ακόμη δύο δοκάρια με τους Τσούκα και Κολάγκι. Ο Κουβαράς κατάφερε να κρατήσει την πολύτιμη νίκη, με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Καραογλάνη, που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Διαιτητές: Πανούτσος – Περδίκης, Στάσης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης, Μικιρδιτσιάν, Λιάπης, Σύρος, Πρίφτης, Τόλιας (60' Φουστέρης), Βαρσαμογιάννης (80' Σαριαλτίν), Σταμάτης, Σερμπενιάδης, Ζαφειρόπουλος (85' Κουτλόγλου).
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Χατζόπουλος, Αηδόνης, Καζάλας, Μωυσιάδης (46' Κανάκης), Κολάγκι, Σαντίκου, Τσούκα, Μπρέγκου, Φυτιλής (60' Μητσιώνης), Ράσα, Παπάζογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money