Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–1



Ο πολύ καλός Άρης Βούλας νίκησε γηπεδούχος 2-1 με ανατροπή τον Ολυμπιακό Λαυρίου, που προηγήθηκε στο σκορ αλλά υποτίμησε τον αντίπαλό του… Το ματς κρίθηκε με δύο εύστοχα κτυπήματα πέναλτυ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, με πλασέ του Κοντογιάννη, ύστερα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.
Στην συνέχεια και μέχρι το ημίχρονο, η ομάδα του Λαυρίου είχε την υπεροχή απέναντι στον Άρη -που έδειχνε αποδιοργανωμένος- και είχε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ.
Στο β’ μέρος ο Άρης Βούλας έπαιξε καλύτερα και πιο οργανωμένα, με αποτέλεσμα να επιτύχει την μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο 75' είχε χαμένη ευκαιρία με τον Διγενή και στο 85’ κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Κριλή. Ο Διγενής ήταν εύστοχος και ισοφάρισε (1-1). Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 88', με νέο κτύπημα πέναλτυ του Διγενή, που υπέδειξε ο διαιτητής σε χέρι του Πατσαούρα (2-1). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι το χέρι ήταν ακούσιο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής τους Μιχάλης Καβαλιέρης.
Ο Άρης Βούλας διακρίθηκε για την καλή αγωνιστική του λειτουργία. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου με την ήττα αυτή δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα πλέον σε ότι αφορά την πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Λάμπρου.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (46' λ.τρ. Σανσάρογλου), Γκριν Λόνγκο, Λάσκος (65' Ντα Κόστα), Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος, Μήτσιος (75' ΓιόνγκΣουνγκ), Σταθάκης, Κριλής, Διγενής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Καβαλιέρης): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Χόρτσας, Τσίκλος (88' Ράπαι), Χάλαρης, Κοντογιάννης (70' Γκαβασιάδης), Μ. Καραγιάννης, Μπουγατσιάς, Μουστόγιαννης, Καρύδης (60' Έλενας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money