Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Φάση του αγώνα Γλυκών Νερών-Λαυρεωτικής 1-2

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–2
Η Λαυρεωτική νίκησε στα Γλυκά Νερά την τοπική ομάδα με 2-1 ύστερα από ενδιαφέρον παιχνίδι, με λίγες ουσιαστικές φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα. Τα Γλυκά Νερά δεν έπαιξαν ανάλογα με την σημασία του αγώνα ενώ η Λαυρετική ήταν λίγο πιο καλή και αξιοποίησε τις ευκαιρίες της.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12' με προβολή του Βουλωμένου σε αναμπουμπούλα της άμυνας (0-1).
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο αλλά στο β’ 45λεπτο προσπάθησαν περισσότερο και στο 67' είχαν ακυρωμένο ως οφ-σάιντ γκολ του Γιαννούλη.
Η Λαυρεωτική στο 72’ κατάφερε με τρομερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Γιαχάεβ, να σημειώσει το 0-2.
Ακολούθησαν μερικές ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο 88’ τα Γλυκά Νερά μείωσαν το σκορ με κτύπημα φάουλ του Δογάνη (1-2).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Γκόντα.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Αλεξίου, Συμβουλίδης (70’ Δογάνης), Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Πότσι (57’ Γιαννούλης), Κλωνάρης (87’ Κοντζιάς), Γεωργάκας, Νάνος, Γάσπαρης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Γ. Παππάς, Χουσεΐν, Π. Βανγκέλι, Πώχος, Παντελιάς, Ακαρέπης, Τσιάμης, Κρυεμάντι (65’ Γιαχάεβ), Βουλωμένος (84’ Παπακωνσταντίνου), Βίλα, Χαμόλι (51’ Μαραγκός).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 5–1
Οι σίγουροι πρωταθλητές του Αήττητου Σπάτων, νίκησαν γηπεδούχοι τον μαχητικό Αχιλλέα με 5-1. Ο Αήττητος πραγματοποίησε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και στο 1’ μόλις πέτυχε το 1-0 με ατομική ενέργεια και σουτ του διακριθέντος Σέλβια. Στο 10' έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Σκούμα, από μπαλλιά-πάσα του Αλήμπα.
Ο Αχιλλέας μείωσε στο 14' με κτύπημα φάουλ του Αραμπατζή (2-1) και είχε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία, σε γύρισμα του Τσαλιαγκού.
Στο 44' οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο τέρμα, με τρομερό σουτ του Αλήμπα (3-1).
Στο β’ μέρος έγινε ματς αναμονής, με τον Αήττητο να πετυχαίνει δύο ακόμη γκολ. Το 4-1 στο 58' με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Αλεξίου και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 81' ο Λύγκος με κοντινό πλασέ (από πάσα του Σκούμα).
Διαιτητές: Πανούτσος – Χόικας, Παπαδιώτης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Βιδάλης (50' Μωυσιάδης), Αλήμπας, Αρκουμάνης (71' Λαζάρου), Σέλβια (64' Κοσμάς), Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Τόλιας, Καραγιαννίδης, Σιαδήμας, Καραπαναγιώτης, Γεωργίου (46' Θεοδώρου), Μπούσκος, Αραμπατζής (64' Σάλαρι), Αγγελόπουλος (70' Αγγελιδάκης), Μαραντίδης, Σταματόπουλος, Τσαλιαγκός.
* Μετά τον αγώνα οι τεχνικοί των δύο ομάδων δήλωσαν:
Πάρης Κωνσταντακόπουλος (Αήττητου): «Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση όλων των παιδιών. Είναι σημαντικό που διατηρήθηκε το +11 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους».
Μάκης Παπαδόπουλος (Αχιλλέα): «Εμείς αφήνουμε πίσω το σημερινό αποτέλεσμα και κοιτάμε την συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αήττητου για την σημερινή νίκη και συνολικά για την δουλειά που έχουν κάνει σε όλα τα επίπεδα. Τους αξίζουν πολλά μπράβο, όπως και στον προπονητή Πάρη Κωνσταντακόπουλο, που έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο».
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΜΑΡΚΟ 4–0
Ο Γιάννης Γκαβασιάδης πέτυχε τρία γκολ και ο Ολυμπιακός Λαυρίου νίκησε εύκολα την μέτρια Μαρκό με 4-0, οδηγώντας την ουσιαστικά στην Β’ κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι σκοράρισαν στο 2' με τον Γκαβασιάδη μετά από πάσα του Έλενα (1-0). Η Μαρκό προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά έπαιξε χειρότερα του αναμενομένου και είχε μόνο 2 ευκαιρίες να πετύχει τέρμα (μία σε κάθε ημίχρονο).
Στο β’ μέρος έγινε το 2-0 στο 67' και στο 73' το 3-0 από τον Γκαβασιάδη, που έχει σημειώσει 17 γκολ εφέτος στο πρωτάθλημα. Το σκορ έκλεισε στο 77' ο Μουστόγιαννης με σουτ, ύστερα από ενέργεια του Γκαβασιάδη.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Βιτσεντζάτος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ (Καβαλιέρης): Τικταπανίδης, Βασιλείου (76' Καρύδης), Πατσαούρας, Τσίτσης (62' Ολίσε), Χόρτσας, Χάλαρης, Μπουγατσιάς (46' Χρ. Κοντογιάννης), Μ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Έλενας.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Τερεκανίδης, Σκόρδας, Σιδέρης (46' Κρητικός), Πλίτσης, Κων. Κοντογιάννης, Ρεντζής, Βασιλός, Τζανής, Μερκούρης (68' Γκριμέκης), Κουτρομάνος, Δημογιάννης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 5–1
Ο γηπεδούχος Νικολακάκης είχε εξαιρετική απόδοση και αφού προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο, επικράτησε εύκολα του Κυανού Αστέρα Βάρης με 5-1!
Ο Θοδωρής Κουμουλίδης έπαιξε πολύ καλά και πέτυχε 3 γκολ!
Το 1-0 σημείωσε ο Κουμουλίδης στο 5’ και στο 12’ ο Γκίντζος έκανε το 2-0. Ο Κουμουλίδης με δύο ακόμη τέρματα στο 28' και το 44' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, απέναντι στην αργή και με πολλά λάθη άμυνα των φιλοξενουμένων.
Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του αγώνα. Στο 59’ έγινε το 5-0 με κεφαλιά του Τσαπανίδη και μόλις στο 89’ ο ελλιπής Αστέρας Βάρης μείωσε με κεφαλιά-ψαράκι του Ζαμπάρα (5-1).
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Τσαλίκογλου, Κάλλης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης (70' Ν. Παπαδόπουλος), Μαβίδης, Κουμουλίδης, Καλογήρου, Καβάσης (60' Καλλέρης), Πιτσούνης (65' Πεΐδης), Γκίντζος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Γκιέρκι, Κόντι, Ντόνης, Τούντας (20' Ζαμπάρας), Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Μερκούρι (46' Μάντζιος), Κοτζάι, Μαυροθαλασσίτης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΟΡΩΠΙ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0
Σημαντική νίκη του γηπεδούχου Κορωπίου επί του ουσιαστικά υποβιβασμένου Κρυονερίου. Με πολλή γκρίνια και διαμαρτυρίες, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο α’ ημίχρονο αλλά ζήτησαν έντονα αποβολή του διακριθέντος τερματοφύλακα Μανουσάκη, υποστηρίζοντας ότι έπιασε με τα χέρια την μπάλλα εκτός περιοχής... Είχε ακόμη ευκαιρίες με τους Μουτζακά, Μαστρογιάννη και Σεϊτάι.
Τελικά, το Κορωπί κατάφερε να σημειώσει γκολ στο 57’ με εκπληκτικό σουτ του Μουτζακά στο «Γ» της εστίας του Μανουσάκη (1-0). Επίσης, έφθασε κοντά στην επιτυχία δευτέρου τέρματος στο 65’ με κεφαλιά του Κάλη και στο 80’ σε προσπάθεια του Μπανάι.
Το Κρυονέρι έπαιξε δυνατά και διεκδίκησε με νεανικό σχήμα ένα αποτέλεσμα καλύτερο, που δεν κατάφερε να αποσπάσει. Είχε κάποιες ευκαιρίες με κτυπήματα φάουλ του Ζερμπίνη.
Διαιτητές: Γαλάνης – Δουλγεράκης, Σπίθας.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Λυμπερόπουλος, Μπανάι (88' Καπουράνης), Αλεξίου, Πάντου, Αμπεντινάι, Σεϊτάι, Κάλης, Μουτζακάς (78' Β. Παπαδόπουλος), Μαστρογιάννης, Πετράι (75' Μέγας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κρασσώνης): Β. Μανουσάκης, Σιατραβάνης, Κολώτας, Βαμβάτσικος, Κανταρέλλης, Τουμπανάκης, Σαχίνης, Καμαρίτης, Σκούρας (80' Ρίζος), Ζερμπίνης (80' Ν. Μανουσάκης), Παυλίδης (82' Πατσαχάκης).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–1
Η Ατλαντίς έπαιξε καλά στο α’ ημίχρονο, προηγήθηκε με 2-0 αλλά στο β’ μέρος δεν αξιοποίησε πέναλτυ που κέρδισε και ο Παλληνιακός μείωσε για το τελικό 2-1, καθώς απείλησε και με ισοφάριση τους γηπεδούχους.
Ο Κούτρος στο 8’ πήρε πάσα του Καλιαμπάκου και με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 1-0. Το 2-0 σημείωσε ο Καλιαμπάκας με σουτ στο 20'.
Στο 50' ο δραστήριος Καλιαμπάκας κέρδισε πέναλτυ από τον Κούση. Το εκτέλεσε ο Χρυσάφης αλλά απέκρουσε ο Αραχωβίτης.
Ο Παλληνιακός μείωσε 2-1 στο 70', με κεφαλιά του Κοβάνη (ύστερα από καλοκτυπημένο φάουλ του Χαρίση) και μέχρι την λήξη είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Δ. Τζαφόλιας, Μακρής.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Πλατέλλας (75' Παππάς), Τσιτοφώτος, Κουλλίρα, Πούλιος, Κολοτούρος, Κόντι, Μαλάι, Καλιαμπάκας, Χρυσάφης (60' Κατσίγιαννης), Κούτρος (25' λ.τρ. Πανόπουλος).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Χαρίσης, Κούσης, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Κούνας (60' Καστής), Δαραμούσκας, Μαργέτης, Βλάχος, Κοβάνης, Κυριόπουλος (60' Θεοδώρου).

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3–0
Καλή εμφάνιση και νίκη για την γηπεδούχο Μάχη Μαραθώνα, η οποία επεβλήθη σχετικά εύκολα του αξιόμαχου Άρη Βούλας με 3-0. Η Μάχη παραμένει αήττητη στα τελευταία 8 παιχνίδια (από την 13η αγωνιστική) κι έχει βελτιωθεί βαθμολογικά.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 30' με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και στο 32’ πέτυχαν το 1-0 με εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Παρούσου.
Στο β’ μέρος (53') έγινε το 2-0 με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος απέφυγε και τον Κάρσο πριν σκοράρει.
Το τρίτο γκολ σημείωσε στο 59' ο Νταής με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παρούσου (3-0).
Ο Άρης Βούλας είχε δοκάρι στο 65' με τον Σανσάρογλου και αργότερα δύο καλές ευκαιρίες με Διγενή και Ντα Κόστα.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Σπυρόπουλος, Ντόστης. Στο 45' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτυ, σε κράτημα εντός περιοχής του Κριλή.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Καραπάνος (73' Καχόπουλος), Τσέλα, Μουρούτης, Σωτηριάδης, Παρούσος, Ραπτογιάννης, Νταής, Α. Σένε (66' Καρακοζίδης), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος (79' Μοιρασγεντής).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Βελλής, Γκριν Λονγκό, Διακρούσης, Λίτσας, Τσιαγκάνης (57' Ντα Κόστα), Διγενής, Μήτσιος, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης (65' Σανσάρογλου), Κριλής (70' Γιόνγκ Σουνγκ).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. 2–0
Ο Κεραυνός Κερατέας επεβλήθη στο τέλος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, σε αγώνα που έδειξε ψυχολογικά κουρασμένος από τον ημιτελικό Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης.
Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός από την αρχή και είχε δοκάρι στο 2' με τον Ζουρούδη (στη συνέχεια της φάσης ο Χρυσικόπουλος σούταρε άουτ σε κενή εστία)! Στο 22' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ και αποβολή αμυντικού των γηπεδούχων για κράτημα του Καραχάλιου, ο οποίος έχασε κι ευκαιρίες να σκοράρει.
Στο β’ μέρος ο Κεραυνός βελτιώθηκε και στο τελευταίο 25λεπτο του αγώνα πίεσε, κι έφθασε στη νίκη. Πάντως, στο 60’ ο Παπαντζίμας σε θέση τετ-α-τετ, κόπηκε από τον Χαντζάρα, που έκανε σωτήρια επέμβαση.
Στο 86’ ο Μουσαράι κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα πέναλτυ, με το οποίο άνοιξε το σκορ (1-0). Και στο 91’ ο νεαρός Μαγγανάς με ωραίο πλασέ (από πάσα του Μουσαράι), διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι σκόρερς αναδείχθηκαν σε «χρυσές» αλλαγές!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Λάμπρου, Κουτζιακουτζίδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κατσάνος): Χαντζάρας, Ν. Βανγκέλι, Μπρότσι, Κατσίκης, Ξένος, Λιούμης, Γκόντζος (74' Μαγγανάς), Κακαράς, Κοτίτσας, Ντε Ντέους (54' Μουσαράι), Ντάι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Ποστόλι, Οικονομόπουλος, Κάρο, Καραχάλιος (55' Παπιδάκης), Παπαντζίμας, Χρυσικόπουλος (85' Μπερμπάντης), Ζουρούδης, Μπόσιος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money