Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΑΧΙΛΛΕAΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Σημαντική νίκη του Αχιλλέα, που κατάφερε να επικρατήσει 2-0 του δυνατού Αστέρα Βάρης. Το αποτέλεσμα πανηγυρίσθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, που είχαν λίγες ευκαιρίες αλλά και την άθελη βοήθεια του διαιτητή, που δεν είδε τουλάχιστον ένα πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων! Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τον Αστέρα Βάρης να μην αξιοποιεί τις ευκαιρίες του και τον Αχιλλέα να φθάνει στην νίκη με 2 γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες.
Στο 20’ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτυ υπέρ του Αστέρα σε ανατροπή του Μπάτσι.
Στο 65' έγινε το 1-0 με σουτ του αφύλακτου Μπούσκου και στο 70’ είχε δοκάρι ο Μαυροθαλασσίτης. Στο 78' ο Καραγιαννίδης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Λίγο πριν την λήξη της συνάντησης, ο διαιτητής παρέβλεψε κι άλλη παράβαση εντός της περιοχής (πέναλτυ;) των γηπεδούχων! Ο Αστέρας είχε κι άλλο δοκάρι στο 91’ με τον Ντόνη.
Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αγγελόπουλου στο 91' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κουτζιακουτζίδης, Β. Τζαφόλιας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Βαφειάδης, Γεωργίου, Μπούσκος, Αραμπατζής (81' Σάλαρι), Ξενάκης, Θεοδώρου (71' Καραγιαννίδης), Σταματόπουλος, Τσαλιαγκός (74' Αγγελόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Μπάτσι (46' λ.τρ. Κόντι), Κοτζάι, Μαυροθαλασσίτης (75' Μάντζιος).
* Η διοίκηση του Αστέρα Βάρης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά από 19 αγωνιστικές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ποδοσφαιριστές μας, που μάχονται κάθε Κυριακή να κερδίσουν, όχι μόνον τους (αντιπάλους) τους, αλλά και την εμπάθεια που υπάρχει από ορισμένους, απέναντι στον ιστορικό μας σύλλογο. Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν πολύ καλά!!! Ελπίζουμε κι ευχόμαστε από την ερχόμενη Κυριακή, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και μόνον!!! Είναι κάτι που το έχει τόσο ανάγκη το ποδόσφαιρό μας».
* Ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Παπαδόπουλος, εμφανώς ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και σίγουρα μετά το 2-0 δώσαμε ηθελημένα χώρο στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δεχθούμε πίεση σε εκείνο το σημείο. Δεν σταματάμε εδώ, υπάρχει συνέχεια και κοιτάμε τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν».

Πανηγυρισμοί παικτών του Αχιλλέα μετά το 1-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money